Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To Zidovi rade amerkanci su glup narod pustili su svaku mraku daij pere mozak. Turci su vidjela da nemoze vijerovati svojim ljudima za malu lovu dace sve.
Nije li mali od sultana godinama trgovao tom istom naftom na crnom trzistu, a ranjeni isilovci se liječili u bolnicama u Turskoj?!
Pa Ameri sve ratove vode isključivo radi energenata i prevlasti nad njima, malo pišljivih donacija državi,stare i prevaziđene tehnologije,lafo pošalju experte,savjetnike i medijatore da budu kao mirotvorci,a prvi sve zakuhaju.
Ptice na grani vide da su ameri i njihovi potrcke bili tamo zbog resursa.OTIMACINA PLJACKA ,Kad ne budu imali pljacke onda ce udarati sila na silu e to ce biti kraj svijeta.
A Turska od prihoda/poreza svojih građana. Rugala se sova sjenici...
Ulozili ljudi triliobe u borbu protov terorizma i naravno da ce ga stvarati, sta bi inace radili, pritiv koga bi se borili
da to jest tako ali ameri su vikinzi koji vladaju svijetom i nemozes im nista i kraj price svake.
Ista ste vi bagra