Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi koji su osjetili rusku fašističku, predatorsku čizmu znaju kroz šta prolaze Ukrajinci i žele im pomoći, samo na poremećenom Balkanu postoje ruski trolovi koji opravdavaju fašizam, nasilje, razaranje i ubijanje Ukrajinaca, da se naježiš kad pomisliš pored koga živimo.
Bolje kolonija Zapada nego ruska gubernija, rusofilčino...
Pa onda se pokupi i sikter u rusiju, sibir, kupi sebi ladu, šta će ti Njemačka, Austrija, Italija, šta će ti VW, Audi, sikter braći rusima i smiri dušu već jednom.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sve je ovo poremećeno😶
fino od litvanaca, postoji bezbroj nacina da se pomogne i podrzi
Pa nije to nikakav presedan. Litvanci skupili i kupili dron od Turaka za Ukrajinu. Presedan bi bio da je Turska onako od sebe to poklonila Ukrajincima.
pa kako je poklon ako je placen prikupljnim donatorskim novcem,ond anije poklon ..
A gle, Turska bratska zemlja, muslimani i to, a mi Bošnjaci miljenici u amanetu... Kontaš? Mora se Turska malo promovisati na sarajevskom (većinski muslimanskom) klixu kao dobročinitelj. Stoga ne kvari zadovoljstvo, i ja ću ti dati dislike.
pa kako je poklon ako je placen prikupljnim donatorskim novcem,ond anije poklon ..
Poklonili a za novac litvanci kupili rakete za dron procitaj text
Koji su to cigani, sve kao na strani rusa a ne gadi im se lova od ukrainaca
Ne rise. Pročitaj taj tekst gore pa ako ne razumiješ pitaj nekog da ti objasni.
Pet miliona eura za Bayraktar TB2 kako turci keširaju za ove smrtonosne letjelice.Koliko će biti ovaj novi što izlazi krajem godine i što je puno opasniji i efikasniji koji biznis.
Poklonut ce drog,na osnovu donacija?????Ok...poklonut cu auto onom ko mi da pare..pvaj novinar...Fadil style
Ova Ukrajina veća sadakaland postala od Bosne. Sadakistan na steroidima.
Poklanjam im i ja Turski dron na osnovu donacija, i jedan na osnovu bogatstva Billa Gejtza, jos samo da se Bill slozi s tim, ali ja poklanjam
Na ovom Klixsu najviše komentara polupismenih idiota.
Izvinjavam se.Nisam procitao tekst do kraja.
Nemad sta citat,vjeruj...prodali dron...prodali bi kapitalisti djete..pravit ce drugo..ni karaktera ni morala..da su Rusi euro vise ponudili,njina bi pomenuti dron otisao
Kako to poklanja kada su ljudi skupili donaciju i uplarili?
čuj presedan kao đaba daje
Pokonite ga Kini za pola godine dobicete 2000 istih dronova po cijeni ovog jednog...