Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rusi pobite ovu gamad terorusticku
On i njegova familija su medu najbogatijim u Turskoj (izvor-turci u münchenu).Ne voli demokraciju (kao svi diktatori i islamisti) -Erdogan-grobar Turske!Nema srece u uplitanju vjere u drzavu!To je glavni razlog zaostajanja islamskog svijeta!
Raznijela se bombas samoubica Žena fanatik i pobila studente,mlade ljude koji su samo bili za mir i prosperitet svoje zemlje.Tursku zele unistiti,kao i ostale zemlje da se ne ponavljamo.Kurdi su u Turskij imali sva prava,ali malo im je i nisu bili ugrozeni cak naprotiv.Muka mi je kada pogledam pojedine komentare,koliko su zli!!
nije dobro
RIP nedužnima! Pi pi pijanica kad ti kažem nisam mo mo momentalno stvarno ne znam di sam Pi pi pijanica u meni tetura takav sam za deset a trijezan sam nula!