Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ah ti zli Kurdi. Počinili su smrtni grijeh time što žive na sjeveru Sirije, u neposretnoj blizini Turske!
Treba poslati pojačanje iz BiH kako bi se zaustavio novi val izbjelica, o tome je sinoć govorio Šarović na Face TV. O tome više i na sutrašnjem sastanku u Beogradu da Erdoganom...
Bice i u Siriji Bosnjaka za sto godina Sirijci i Kurdi ce bit bosnjaci ,samo oni to ni ne znaju .
Kurvanjska politika..turci hoce osloboditi dio sirije i naseliti isilovcima naravno za par godina taj dio pripojiti matici kasnije bi imali veci utjecaj na istoku..ova operacija je kao i operacija rusa na krim i ukrajinu..od koga ce oni oslobadjati i zasto..
Naprijed, sultane bošnjački ! Samo naprijed!
Turci i Srbi agresori uvijek bili
@ZutiGolub ko je pustio goluba? Zutigolub smrdiiii
Poy poy gledaj turko-baliya i Djikana što kukaju. Triggered :D
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Turska 5. na listi najjadnijih zemalja, i normalno da to treba nekako kamuflirati. Ovakve stvari su uvijek "dobre" za preusmjeravanje fokusa svoje jadne javnosti.
@embeg nije istina to da je 5naj jadnija zemlja i gdje si to prpcitao u kuriru?
Koju ti statisiku pratis i gdje. Turska s vremenom ce postati najjaca vojna sila u svijetu, s obzirom na njihovu lukavost, ne bi me iznenadili da Turci potajno i razvijaju nuklearni plan. Turci jacaju vojsku, jer imaju ogroman broj neprijatelja. Postoji izreka kad ne znas ko je na pravom putu, pogledaj gdje su neprijateljski nisani. Pametnom dosta.