Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci tirska je sila uz pomoc NATO-a, sta oni imaju od americke aomarice ako se zakace sa amerikom zbog na primjer Izrajela (sto se upravo dogadja). Znaci bez NATO-a su niko i nista.Zato ta sila mora da igra kako ameri kazu. Imaju tehniku koja je kod amera i njemaca zastarjela i koju netrebaju pa je daju turcima jer za njih je to nesto novo. Pa turci neznaju ni auto da naprave a da ne govorim od avijonima, tenkovima, podmornicama i raketama. Pa vise zna tako mala srbija da napravi od turaka. Jesu brate sila do k.u.r.c.a.
Turska je jedna od svega 5 NATO članica koje skladište američke nuklearne bombe.Te bombe se kao i svo drugo naoružanje smatraju zajedničkim pa bi se moglo reći da imaju i nuklearne. I ko nije danas ovisan o Japansko-Američkoj tehnologiji?Ako malo pametno proguglaš pronaći ćeš da Turci više od bilo koga drugog ulažu u domaću vojnu industriju.Za razliku od Arapa koji samo naručuju gotove iz EU i Amerike ovi će da prave svoje.Pa ti gledaj kome će se više isplatiti za deceniju-dvije.
\"turska jak igrac\" ha ha ha ha ha ha ha ha ha,... igracina!!!! dajte ba ljudi nemojte im se rugat, grijeh je. ja kad ih vidim po Evropi uvijek mi ruka mahinalno krene za djep da izvadim koji euro i udjelim,.....
Kakva bre Turska, oni su u tehnici sto godina zaostali sta znaci da su ovisni od strane tehnike. A zna se da niko nemoze biti sila bez atomske bombe o kojoj turci samo mogu da sanjaju.
Psi laju karavana ide dalje.
Za samozavas, Hamalu jedan smrdljivi iz smrdije, ne kaze se lokiKi nego logiCi. Turci su ti gradili crkve, hranili vas, a i karali vam vlaske kuje jer su one htjele turskog k-u-r-c-a!
Mostarac a po kojoj to inteligentnoj logiki smo to mi i hrvati poturice??? Dobro znamo svi za slavnu bosansku inteligenciju ali ovo prelazi i tu, ti si za u muzej! Ko je preuzeo okupatorsku veru i nacin zivota?Taj je poturica! A onaj sto se nije pokorio pa i ako su mu kar..ali zene i babe sto kazes i ako su mu uzimali prvorođenčad i ako su morali placati taj krvni danak,i ako su morali placati dodatni porez i ako su imali jedva ikakva prava nisu se pokorili i održali su i veru i naciju!! A vi ??? A vasi??? I sve sto su turci kar.ali sto kazes nijedna te kop.iladi rodila nije to je bio ravno zlocinu u Srpskom narodu a sta ste vi pretrpeli da bi zadrzali ponos,naciju,veru i dostojanstvo STA SMR:ADU KUK:AVICKI USR:ANI POTU:RICA STA???!!!!!!!!!!!!!!
je%em ti samozavas ... mamu od shupka do pupka i tatu , je&em vam sestru i tetku analno i strinu banalno, i tvoju babu tarabu je6em ti Mladica Moravu , ja sam manijak, manijak sam ja, manijak sam ja, manijak majinak, ja sam manijak
Da da naki sigurno citaj vesti ... http://www.sarajevo-x.com/bih/clanak/100609069/komentari :D A to dolazi od Independenta Cionistickog lista i oni odma nasedaju na minu hehehe nemojte zao mi vas. Mark regev se zdanji put skoro nasmijao uzivo na tv kad su mu rekli da bi mogla turska sa vojnim brodovima da cuva brodove ili cak da napadne Izrael prvo se skoro smijo a onda vec razljutio samo se kontroliro pa nista nije izjavio! Pa Izrael sravni turku u roku od par minuta a kakav je Izrael oni bi to i uradili da jim turska nesto zapreti! Sta vi fantazirate neke sile budite se kakvi bogovi kakve glu.posti vise Izrael ima takve vrste tajnog oruzja da ako ide Izrael ide i ceo svet kakav allah ovce zatu.cane mozga nemate samo ponavljate neke spisove iz 5 veka je.bo vas gl.upe tako!!!
Šta je srbadijo, šta ste se usrali? Hem su vam Turci djedovi hem su vam poklonili nezavisnost, onomad kad ste izdali Zmaja, sjećate li se? Stoko primitivna, vi nekog nazivate smećem?! AHAHAHAHAHA Akademik, tebi se posebno nayebem svega ženskog u familiji unazad do majmuna.
Sta ovoli vlasi rade na ovom siteu uopste? Gnjido vlaska, mozemo mi i bez visa i evrope. A narocito bez vas i vase civilizacije. Imamo mi Islam i samo se na Boga oslanjamo. Zivela Turska
ma tako vama treba skresat ko sto to radi Manijak samo vi takoav jezik razumijete babu vam genocidnu
procitajte \"Manijaka\" i sve ce vam se samo prikazat! i zasto ste omrazeni u svijetu, i zasto vam trebaju vize i niko vas ne zeli blizu sebe cak ni privremeno. ja licno sa takvima izbjegavam i autobus da cekam. ne zna se ko je jadniji i odvraatniji ili turci ili poturci.
je%em ti fiko... mamu i tatu , je&em vam sestru i tetku analno i strinu banalno, i tvoju babu tarabu je6em ti Mladica Moravu , ja sam manijak, manijak sam ja, manijak sam ja, manijak majinak, ja sam manijak
tolko su turci jak igrac da ih niko ne heebe ni 2%. za utjehu,... ja ih yeebem zajedno sa njihovim genetskim sljhamom i otpadom potuuriicama,...i haanalno i banalno! pita li se i turcin i potuuriica zasto im trebaju vize za civilizirani svijet?