Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato i nisu u Evropskoj uniji, jer se ne zaaduzuju. A imaju svoje resurse i svoje proizvide. Rusija 150 miliona stanovnika, Turska 85 miliona stanocnika. A mi sa 3 miliona ne mozemo da organizujemo sebe, toliko resursa, toliko prostranstva, prirodnih dobara, samo jedan problem, nece niko vise da se bavi sticarstvom, poljoprivredom...nije ni Swicarska poznata po bankama, vec siru i cokoladi, satovima.. ali mi svakako vrijedimo vise od svakog naroda.
@Twista jedan o pametnijih komentara u zadnje vrijeme
Kada je Korona pogodila Kinu vec tada su nasi trazili pare od MMF-a
Pa naravno da nisu, ovi poludiktatori bi time narusili svoj imidz. Oni kontaju populacija im ogromna i da malo obere sta ima veze ;)
Dok ih pomažu Bosna i Srbija ne treba njima MMF
Nije pomoc, nego kreditna zaduzivanja. Nazovite stvari onakve kakvim jesu.
Gigantima ne trebaju lesinari.
Ko nema kredit kod MMF bude sravnjen sa zemljom!Irak,Libija,Sjeverna Koreja....
@kmotr nece Rusiju I Tursku bas tako lako sravniti sa zemljom
Naravno, nisu oni mizerija kao mi🤣
Erdogane naš pogledaj i nas ne zaboravi da smo tebi dani u amanet
Živo me interesuje sistem u kom MMF ima novce i države mu se obraćaju za pomoć. A on ko biva daje. Živo me interesuje kako to funkcioniše. Možda da mi objasne ovi što smatraju da je ovo stvar Kineskog jelovnika a mogu im pomoći i ovi što im je za sve kriva SDA, Sebija, lanjski snijeg... Etc
Velesile ne trebaju stranu pomoc
@gooUser1583400475 ...velesile u čemu, hajde rusi imaju a-bombe, ali u čemu su velesile životni standard im je smiješan... valjaš gluposti...
Oni trebaju da se udruze i okupe sve neistomisljenike.
Pa onda uzmete , struju , vodu, Telecom
Ćaćeeeeee 💪😎💪 Moze svak pricat al imamo jedina dva lafa na politickoj sceni I onog JUTKU iz srbije sto VOLKA ZENE 🤦‍♂️😂
Države koje treba izbaciti iz svih svjetskih statistika!!!! I mi sad treba da se divimo zbog naslova? A to što prikrivaju brojeve zaraženih, umrlih, itd, to ništa?!