Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uvijek isti recept sad je potrebno uci u rat da se ne govori o ekonomiji i svakodnevnim problemima...
Napadaju Kurde, da ne bi napravili svoju državu, pošto je Sirija u velikim problemima.
Daju ti minuse sto iznosis cinjenice.
@SlobodnoMisljenje Svakako da ce RS veoma uskoro nestati iz okvira B&H. A sto se tice "piskaranja", vi u njemu svakako necete ucestovati jer cete kao jeftina muslimanska radna snaga biti zauzeti izgradnjom barijere prema vasoj "evropskoj palestini". :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
klix vise opsjednut Turskom nego SDA pustite ljude da zive
Ovo je prije svega napad na YPG i zaustavljane njihovog sirenja uz granicu sa Turskom.
Za napad na Kurde, mislite. Zasto bi napadali svoje saveznike, IDIL?
Turkey has also shelled Syrian Kurdish forces nearby, apparently to deter them from taking Jarablus themselves. On Monday, Turkey shelled YPG positions near Manbij, a town they took from IS this month. Turska je najveca prijetnja miru na bliskom istoku.
@krampus A muslimani su svugdje prijetnja, ali zato sto neko drugo hoce tako!
Tako je Hitler inscenirao napad da bi napao Poljsku. http://giphy.com/gifs/erdogan-fhrer-VLRdLr4XxkxVu
Jedan je hico!
Unistite te vise kozojebe,da se normalno zivi.
Ne znam što bi bili kozojebi, zar to nisu iste sekte kao i ove uz Dodika, Čovića, pa isto i Bakira i da nisu po prismotrom MZ i visokog predstavnika, vidjeli bi pravu predstavu.