Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj samo još nije bio reis-ulema... A izgleda da ce objediniti sve tri titule...
A mogli su lijepo demokratskim putem i velikim koracima naprijed kao Bosna, Hrvatska, Srbija ...nikad nece stici napredne ekonomije i demokratije balkana koje su se davno rijesile diktature...i krv je pala za taj cilj i sada uzivamo i dobar smo primjer zaostalim drzavama kao sto je Turska :) :) :)
a jeli bilo još kandidata ili Ređep protiv Ređepa
frajer sve izbore dobio..da se prijavi i kod nas ili nesto pri un-u imam osjecaj da bi pobjedio..mason ili sam ja dobro razvaljen
jebeni diktator ...
tURKOGAN CE SE TURSKA ZVATI JOS MALO.
jednoglasno, demokratski
partija NSDAP
Jao sto sam iznenadjen.Evo ti boga nek glasaju za biloko koga drugog ne gine robija.
Najaci su politicki analiticari uglavnom pristalice SDP, pate za Titom i njegovim sistemom a drvlje i kamenje po Erdoanu.
Sultan
Eno, obožava ga i Enes Kanter košarkaš NBA tima Oclahoma City ... ! ! !
Uzas, znaci nastavit ce sa ekonomskim tazvojem, nista od uzimanja kredita od MMFa.. "grozno"...
@BHRealnost3 Razvojem...
et, još samo da odvede Bakira svojoj kući ..
@gradjaninsasela .. bolesno je ovo sve, samo Bakir ima svrhu, da raseli bosanske muslimane i riješi pitanje Balkana za sva vremena .. i dobar je u tome, ni jedan neprijatelj Bošnjaka u istoriji se ne može pohvaliti SDAovim uspjehom ..
Ne mogu da vjerujem. Šokiran sam.