Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E ovi su nadjačali i američku propagandu :) Nekada je američki predsjednik spašavao svijet na filmovima :)
Turska spasava svjet od propagande :D
Da , da na filmovima... Sultan to radi uživo :)
Reko sad ce Erdogan izaci iz auta i izvuci covjeka a on lezi ko ljudina i telefonira.
glumac
hahahhahahah......postoji li jadniji primjer lose propagande:):) Erdogan odgovorio samoubicu na mostu od samoubistva...hahhaha.....ovo postaje pateticno do bola
..bravo majstore.....što ti je biti dobro obavješten ;-)
što bi mi laici rekli nategnuto do bola;))
Jel ovo kraj Redžep hana sjedi Miroslav Mišković sa ovim naočarima ? Inače fali još zla dajnica, i plačljivi amidža pa da ovo bude u maniru " Putin miluje sibirskog tigra" ... Kada se sjećanjem vratim ranije, bio je jedan stari čiča u mahali, za vrijeme kraljevine bio je na šerijatskom sudu neka fela velika, nevjerovatno pismen i mudar čiča i sve nam je govorio, nigdje ne trčite djeco, strpljenje je poklon od Allaha, najveci i najbolji za covjeka. To bi ja ponovio i ovom sto hoce da skoci!
HAhaha kako se kaže Feketić na Turskom? ;D
Erdogan -> Heroj; Erdogan -> "Musliman" Bake -> "Musliman"; Bake -> Erdoganova pudlica Bake == Heroj Prosječni SDAovac/vjernik neće u ovom vidjeti ništa čudno i samo će progutati ovako kako je servirano u naslovu. Možda čak i podijeliti na svom profilu. :)
Eh jebi ga kad ERdogan stoluje uz obalu mora. U nedostaku snijega i djece da nafata za spašavanja ko VUčić, preostale mu samo samoubice na mostu ! :))
Opet slučjani prolaznik ? A šta ako se je čovjek želio ubiti radi Erdoganove veze sa Bakirom ??
Ovaj ga odmah zaposlio u telekom
Turskijanac
Hajde da zamislimo da se stvarno radi o samoubici. Obezbjedjenje predsjednika drzave nekako uspijeva da ga zaustavi u pokusaju samoubistva. Iz nekog razloga ga dovode do predsjednika koji potpuno nezainteresovano gleda u covjeka, jos uvijek drzeci telefon u ruci. Ako su htjeli da pokazu koliko je Erdogan zainteresovan za sudbinu svih Turaka na primjeru ovog jednog Turcina, sasvim su uspjeli. Turska propaganda naivnija i od americke, ali jos uvijek dovoljno uvjerljiva za neke los naivose.
@L!MESA;) Pozdrav za moju ususkanu prijateljicu :-)
Meni smrdi na isceniranu predstavu al eto
Cuo sam da mu ...govori na kraju ...gelj..gelj/.. hajde hajde.. u prevodu..! Ovako treba i Bakir da istrcava na miljacku i da spasava ,nebi taj izasao kad bi se svi kolektivno poubijali .!
Ruši Suhoje, spašava nedužne živote..to je taj presidente Erdogan zbog kojeg đikani pojedoše m.uda...kmeee