Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vidiš da nije dobro platiti pretplatu. malo malo ugase tv
Vojska je simbol sile i samovolje. A ko u vojnom pucu trazi izlaz za demokratiju, taj je nesto debelo pobrk'o. ...ovo na Bosforu mirise na ... belaj.
@godFree...Nista lose, ako i drugi kazu svoje misljenje. ( Kao, u ostalom, i ti svoje.) ...A ne mora se biti svakoj serpi poklopac.
3 svjetski rat,bice opasan al i krwtsk jer ima atomskih i u tu svrhu se cuvaju,bogati su davno bunkere za sebe napravili,i onda dolazi vrijeme jedne svjetske vlade cije ce sjediste biti u Jerusalemu,bice to prvo kralj a kasnije ce se proglasiti Bogom,i iskreni i umno sposobni ce bit okovani i odbaceni a lude i oholi arogantni ce da haraju,skoro je tsko ssd kad pogledam sve ove istetovirane,tranvestite,pedere,zlocince na slobodi sirom svjeta,nevini se tlace,tu je to negdje,sve je vise obecanih..
Sve vise obecanih prirodnih katastrofa,sve manje znanja i logike medju ljudima a vise ludila,pa eto ne moras bit neki ajnstein da skontas da to mora imat svoj kraj
ko god je ovo organizovo, ima muda
Kako dvolično, blokirao slobodu medija i DRUŠTVENE MREŽE, a on se preko SKYPE obraća narodu. hahahaha
@jah.eto shvataš li ti kao je on dvoličan???
mmomake haman ti budala
hoćel' iko noćas spavati?!
TV Program 00-24: Dozvolite da se obratimo
@Lostframe ...fali miroslav lazanski...
Op TRT gevezen zajn:))
Utrto se TRT :)
Jildirim , sad ce oni i tebe za pjevalo ufatit , do sabaha .
...eto erdogana kod mire marković. da u miru i rahatluku mezete "zarađeno"...
Jadan je onaj kojem vojska kroji kapu!
dobro da su nam na vrijeme dali ona reportazna kola ko bi ih sad izglavio
Bez obzira za koga "navijali", ovo je napad na demokratiju i slobodu izbora. Ima i drugih načina da se skine vlada, državni udar bi trebala biti zadnja opcija.
Vojska prati pravi put - Ataturkov. Sekularna drzava a ne pustinjska diktatura. Brko bjez kod Baketa u trezor, ne ofiraj se vise
ataturkovci tursku zaduzili kod mmf-a, a ovi je izvukli iz tod duznickog ropstva... po kojoj logici su atatrukovci pravi put a ovi krivi? logika ti je nidje veze (ako je uopste i ima)!