Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kompatibilne sa standardima NATO-a... sto znaci da moraju kupiti od amerikanaca
ako kupe od amerike onda trump ih moze iskljuciti na dugme
Erdogane, ako kupis savremene s-400 sisteme od rusa koji cak i moje savremene f-35 letjelice *ebu kad te budem napado, znaj da vise nikad sa tobom ni jedne necu progovorit. Tako se izjasni Narancasta Zabokrecino da te svi razumiju. Pored s-400 sklopljen jos ugovor o produkciji S-500 na teritoriji Turske. Tramponja, naj*bo si uskoro. Erdo te ne * ebe nit za suhu sljivu vise.
Turska nabila natu nogom u shupak 😁
ehehehhe... ne da tramp da se kupuje od bilo koga nego samo od njih.... a turska ce vjerovatno kupiti i patriot ako nema ali i s400 ... rus najvise profitira na ovim sustavima koji su dobri ali ne mogu gadjati suvremene letjelice F35
Kad su ruski avioni krenuli na Tursku i rat je bio na pomolu, ostale članice NATO-a nisu pomogle Turskoj a bile su obavezne. Od tada se Turska okreće Rusiji i neće biti čudno ukoliko istupe iz Saveza.
nece istupiti i dalje ce biti u Nato, ali je sad daleko jaca i sposobnija i nema vise unutarnji problem kojo je doveo do puca..... a rus nigdje nije krenuo nego samo provocirao a okidac povukli feto kadrovi, da izazovu krizu i puc, ali nije uspjelo... najvise profitiraju rusi u svemu...
Nakon sto je za vrijeme Obame izraelski lobi izvrsio vojni udar u Turskoj da je okupiraju i podjele, ovakvo naoruzavanje je slijed dogadjaja. Erdogan je za sada zaustavio izraelsku okupaciju.
Erdogan ne polazi od predpostavke i uvjeravanja da rata nece biti.
Erdogan je pomalo cudan lik. Zajedno je sa Putinom, koji podrzava Asada, a ujedno govori kako treba svrgnuti Asada. Cas pomaze Americi, a cas je protiv nje. Cas je protiv Izraela, a cas ima saradnju sa Izraelom. Neko bi rekao da je Erdogan CIA-in tajni agent.
Treba da znaš da te najviše cijeni onaj koga qurcem udaraš po čelu.
j.be Tayip, ne vadi
Dosadni ste i providni.
Pa sta oni hoce? Namjeste covjeku vojni udar. Samim cudom prezivi, te snagom turskoga naroda situaciju okrene u svoju korist. I kao sada on treba nastaviti kupovati kod njih?
Nije baš čudom, upravo Rusi su ga alarmirali na aktivnosti pred vojni udar. Nije puno držao do tih informacija dok nije vidio vojsku na ulicama.
trump polako tjera saveznike prema rusiji. sad ima smisla ona priča da su se rusi umješali u američke izbore. lik će napraviti dosta štete u svom mandatu
Slobodno tržište, ba.
"SAD smatra da bi Ankara trebala da kupi raketne sisteme 'kompatibilne sa standardima NATO-a"....... verzija 1.0.2
Kad su Srbi sa starom S-125 Nevom mogli oborit "nevidljivi" avion 1999 zamislite sad koja je ovo sila od sistema Obara avione ko glinene golubove
@Manijaci_cvila srbi su znali kada ce proci avion, na kojoj visini, kojom brzinom ce se kretat tako da avion nije vise nevidljiv.. i dan prije su ispalili 20raketa bez uspijeha..
@provucikarticu ipak je to bio stari sistem iz 60ih godina + sto rusi nikad ne prodaju sisteme koji su na standardu kojeg i oni sami koriste
PRIKAŽI ODGOVORE (2)