Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mah, to je sada kasno ... A toliko jaka sila (druga u NATO kako se priča) nije poslala trupe da zaštiti civili.... Sve maske takozvanih "lidera" su pale...
Cini se da su Turci odrzavali izraelske tenkove i avione!
"Turska definitivno obustavila trgovačke odnose s Izraelom, ministarstvo obrazložilo odluku" Vijest treba da glasi: "I pored svog Sultanovog prsanja, prijetnji i zvaletanja je Turska sve do danas nesmetano odrzavala trgovacke odnose sa Izraelom"
Sta te to cudi, odrzavaju garant jos, ovo je jos jedna suplja. Inace, kakav sultan, kakve trice.
Citav svijet tako treba
Bravo, trebalo je dosta prije!
Perfidno sad kad je Gaza sravnjena sa zemljom i kad se zna da ce u roku od 2 sedmice biti dogovoreno primirje. Kakvi licemjeri.
kasno braćo turci kasno a do juče ste trgovalo
tuzna je i sama cinjenica da su od oktobra do danas i imali bilo kakve odnose sa ciiifutima
Jedino arapi i vehabitosi se nedaju, cvrsto uz gazdu pa kud puklo.