Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I don't think so....
@RuzmarinILavanda antarktik je no-no ili no-go zona.... nema šanse da se tome daje pristup.... ako i budu uveli ovaj turistički fazon, vozat će ih malo iznad leda i reći "eh, ovo je antarkktik, ljudi". ljudi će izvaditi svoje škljocomate, zabilježiti događaj i tvrditi da su bili tamo... svi zadovoljni!
@RuzmarinILavanda a kako ih ja to nepuštam?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
...e tamo nema katolicka crkva ... ima ruska.
Na internetu sa mogu pronaci klipovi u kojima se govori da je istrazivanje Antartike zabranjeno. Hoce li ti turisti koji dodju na Antartik moci normalno da istrazuju tamo? Postoje i klipovi koji govore da se tamo iza tih ledenih brijegova na Antartici nalazi jos zemlje i da je to neistrazeno podrucje.
Letit cemo mi svi u tri lijepe....