Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tebe nije na mapi bilo kad je Krim pripadao Rusiji i da su tada znali šta mogu očekivati nikada ne bi uradili to što jesu. Krajem hladnog rata Amerika se obavezala da neće širiti svoj uticaj ni granice sa saveznicima dalje na istok. Šta je od tada učinio 'zapad' a šta Rusija? Ovo sa Krimom je potpuno legalna situacija po internacionalnim zakonima ali vidimo osporavanje zapada i pitam se gdje je bilo to osporavanje kada su Ameri bez saglasnosti ostatka svijeta udarali po mnogo starijim državama od njih samih? A ovi huškači koji sada paradiraju Kijevom isti su kao oni iz juge 90tih s tim da su se za*** jer Putin sebi neće dozvoliti da bude crna tačka u historiji kao što je to uradio milošević.
I srbijanci tako govore za Kosovo, ali ih svakodnevno demantuje stvarnost.
Nakon ovakvih izjava, neko bi mogao pomisliti da je Krim vijekovima dio Ukrajine, a ne da im ga je Hruscov poklonio prije 50-tak godina.
dobro si rekao, "poklonio", sad je dio ukrajine jbt isto da sad Bosna zauzme dalmaciju jer je prije to bilo bosansko...
nece ni srbija kosovo a ko je pita a tako ko i tebe ista pita za krim
Turcinov , samo prezime govori ciji je, svi su oni Bosnjaci samo jos neznaju
Toliko si glup i dokaz tome koliko si glup je to što kada god otvoriš usta smanjuješ IQ ulice u kojoj si
Čiji si? Turčinov. He He
yebes ba krim, vec protjeraj to rusa sto ima u ukrajini
ti si lud covjek djes protjerati 20 miliona ljudi ako neznas Ukrajina je kao Crna Gora srbi i crnogorci samo sto jedni oce jedno a drugi drugo sve pravoslavci i mali procenat drugih vijera u sustini budalastina je sve ovo
imas na wikipediji broj rusav u ukraini, mani se te mitomansko-srpske price
PRIKAŽI ODGOVORE (8)