Komentari (237)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma Rusi i Putin su nekad bili dobra alternativa ovom NATO-u i Americi jer su ljudi imali nezavisnu politiku i nisu ulazili u tudja posla kada je Putin tek preuzeo. A 2008 se sve pocelo mijenjati kada su pregazili Gruziju pa poceli siriti svoju politiku u Istocnoj Evropi i na Balkanu. Nakon sto je pregazio malu Gruziju i Krim, Putin se umislio koda je on najveci mudonja na svijetu pa ko veli neka proba malo provocirati i NATO saveznika kao Tursku. Eeee pasa moj, Turska ti nije Gruzija niti Krim. Jucer mu je Erdogan dobar samar svezao i spustio cijelu napuhanu Rusiju na zemlju. Rusija je postala isto sranje kao NATO i Amerika, bombarduje te ukoliko nisi na njihovoj strani i mijesaju se tudju politiku. Svaka Cast Turcima, neka su pokazali svijetu kako to ozbiljne nacije rade. Nema tudjih ratnih aviona iznad nasih glava i KRAJ PRICE.
brate pošteno sve i čisto, rusofili šta imate reći na ovo?
Nedavno sam čitao da Britanci godišnje presretnu ruske avione u prosjeku 100 puta,što znači da ih oni provociraju skoro svako treći dan.Očito je to Rusima dio nekakve taktike.Svjedoci smo da je Turska u zadnjih mjesec dana dala nekoliko upozorenja Rusima i čak im oborila i bespilotnu letjelicu.Turska je ozbiljna i jaka zemlja i ne da se zeyebavati.Rusi su tukli po Turkmenskim naseljima uz granicu sa Turskom i dobili po repu.I neka su.
Ponavljaju jednu istu obavijest na ovome videu, cak i na ovoj simulaciji rusenja vidi s da je mig u Siriji 0.28 , turci su cirkus ....
obe strane su krive bez sumnje, trebaju da riješe kompromisno sukob a ne da se nadjebavaju ko je više u pravu preko propagande.
http://www.bbc.com/news/world-europe-34925229 https://www.rt.com/news/323429-greece-turkey-airspace-violations/ Nisu upozorili kaze pilot, i Turci u 2014 su 2,244 povredili Grcki vazdusni prostor. Moraju se zavuci u misiju rupu i probat popraviti ovu sitaciju a ne praviti se nesto pametni...
Dva blic pitanja: Sto se Turci ovoliko pravdaju? Zasto se po obaranju aviona umjesto obavijesti Rusiji, poslali obavijest NATO-u?
Logicna stvar da su upozoreni nije rat ali pilot je ocigledno pametovo misleci ko ce na Rusiju.Upozoren nije slusao pa platio ovo je cista situacija i nije prvi put da ulaze u zracni prostor Turske.Ako se vec trebali koristiti zracni prostor Turske zna se kako se to radi uz odobrenje.
mi smo su-35 obarali sa karabinom
sjećam se
Akcija Ruski Doner
Stereotip Rusa i braće im Srba, sve što im ne ide u prilog NIJE SE DESILO. Genetski lažovi, činjenica koju cijela zemaljska kugla zna stoljećima a potvrđuju to i srbijanski pisci.
@poskok11 zašto da ne, ali mora se ići redom prvo tvoja mila i draga majka ,,de ti njega,, onda sestra ako je imaš, pa možda imaš i preslatku kćerkicu pa kada i ona ,,de ti njega,, bez brige tada i ja stupam na scenu. Srdačan pozdrav!
...sreća pa se "saund" nemere naknadno namontirat.
Evo po Đikanima niko vise nece u Tursku na more hahaha.
Eno taslace Rusi Turkmene Bombardiraju mjesta pada Aviona .Ovo danas je kraj Turkmena u Siriji .Kupite prnje i mrs sad Erdoganu pod prozor u onaj Dvor sto je napravio,);;;
http://www.kurir.rs/planeta/ruski-pilot-progovorio-nismo-usli-u-tursku-a-pucali-su-na-nas-bez-ijednog-upozorenja-clanak-2033159
Stvar je jasna, prekrsili turski zracni prostor i dobili po lampi. Vjerujem da ce ubuduce bolje paziti i uvidjeti da bahacenje ne vodi nicemu. Rusi nisu nikakva velesila i moraju odrzavati odnose sa zemljama partnerima jer ce im obican narod pocrkat od gladi.
Ma sta je bola stvar jasna. Od koga turci kupuju cisterne sa naftom? Od rusa? Od sirijaca? Ili nozda od isisovaca? Da je ovdje nesto jasno zavrsilo bi prije nego sto je pocelo.
Sta mislite treba li kurdima oruzja ??? E turci koje ste vi prodane duse pa majku vam zar ne vidite da nemozete uci u evropu i evropi ne treba jaka turska nego rasparcana na vise drzavica bas onakva kakvu ste vi spremili siriji ali nazalost nije vam poslo za rukom .... Sta rusima znaci jedan stari bombarder koji u sustini i nije za zracnu borbu a vama dobra meta hahahah no sada je mat pozicija odose vam vasom zaslugom sticenici turkmeni u 3PM a vi samo mozete gledati na americkom satelitu :)))) ..... Pogledajte kako ih ruje spaljuju a ni krivi ni duzni , eto im sada erdogan....
http://www.liveleak.com/view?i=21e_1448452555 Brdo zvano turkmeni tu se skriva erdogan ...
sigurno njihovi uredjaji na cirilici nisu mogli detektovati latinicu ..... To ti je to kad uredjaji samo prepoznaju hijeroglife.