Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Erdogan će sa ovakvom politikom pasti.
ko god želi imati kontrolu nad internetom je jednostavno diktator REdžep je diktator i tačka
Ne radi se to o zabrani Twittera i Facebooka.... Trebali bi i mi slijediti primjer Turske jer je kod nas nastao propast drustva i morala od kad su primitivcima dozvolili pristup ponografiji ..
sa kontrolom te vrste jos niko u istoriji se nije uspio odrzati na vlasti.
opa, znaci erdoanu usla voda u usi :))))
Koga briga sta su Turci izglasali? Nebitni su!
dunja...greska....ne bih ,vec je federacija ostavljena erdoanu u amanet...ne turskoj vec erdoanu
pa to sam i rekao...ti turisti koji dolaze,dolaze u federaciju....ja jos nijednog nisam vidio u republici srpskoj...kada padne erdoan situacija ce se bitno promjeniti...odnosno nece vise biti ni turista iz turske
Koga briga sta su Turci izglasali? Nebitni su!
neka ljudi žive kako hoće, samo neka svoje običaje ne nameću drugima....
tko bi razumio ove Turke :-)
ma nije baš tako,tu sam Dunja samo u manjoj količini...
To brate. Ova seljadija se natakarila na internet, neiživljeni, a strani faktor samo vreba priliku. Jeste bolno, ali to što ste izglasali jeste nužno.
e moj majmune....evo, sad ću ti bananu dati....