Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba i ovdje zatvoriti. Plus kafiće, restorane itd. Bolje sad nego kasnije
Kod nas su pune... Jer to je balkan. Ići u džamiju u ovo virusno vrijeme znači samo da ne držiš do drugog.... Jer ja volim samo sebe...
@Gelecek puni su i kafici
Kod nas juče hodže pričale po džumama kako se ne treba rukovati i kako treba prati ruke. A svi se prije džume izrukovali i izljubili. Umjesto da su otkazali sva okupljanja, oni po svom. Stvarno mo nije jasno šta se time dokazuje.
Suspendovali su i ovde sva okupljanja više od 100 ljudi,ali gledaj šta uhljebi rade,misle da su iznad zakona.Ali kad potkače virus onda će biti pomagaj medicino,pomagaj klinac onda.Nosite virus kući svojoj i ni krivoj,ni dužnoj porodici bilmezi neuki!
@fbUser1564415714 avaz naslovnica od 17.02.2020 GRIPA ODNIJELA 11 ŽIVOTA,a debili kod nas pricaju o 11 zaraženih
Džamije zatvorili, a kafiće zatvorili od 16h ?🤔 I kod nas pljuju po džumi, a kladionice...jedna olovka, cigara pepeljara, trči u halu isćavari se neoperi ruke jer ide novo kolo brojeva. I tako po vas cijeli dan. Ali ne. Ovi zatucani su problem, što abdeste prije džume, što zikre na prste i ko zna šta još pesinjasto ne čine kako bi svojom nesavjesnošću zarazili one u nargila barovima.
Allah dz.s. je naredio da cuvas svoje zdravlje. Mislim da bi se Islamska zajednica trebala bolke oragnizirati i zatvoriti Bozije kuce tokom epidemije. Zatgoreni prostor pun ljudi, pogotavo starijih ljudi, penzionera koji su najcesce vecina u dzamijama mogu kobno platiti.....
@gooUser1576687426 nisu dzamije crkve pa da su penzioneri vecina...kod nas je obratno
Razumni ljudi. A ne ko ovi nasi kreteni.
Ispade nista alah i vjera ne rade, ipak nauka treba da spasava ljude. Bas iznenadjujuce. 🤣
@objektivno123 ne ostavljas utisak da kontas neke stvari.Bola sta tebe zaboli neka stvar ko u sta vjeruje.Ja ti garantiram da covjek sa vjerom puno ce lakse przivieti virus nego onaj bez vjere. A virusi i bakterije su sastavni dio zivota.I to ti je to covjek je razumno bice i dosta je naucio pa se poprilicno moze kositi sa tim.
@danko Ako ti garantujes to mora da je tako pogotovo ako bude isao po bogomoljama. 😉
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
To be jarabi, to be continued...
Tobi jarabi.....