Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\'Islamistička\' - poplarni termin koji podjednako koristei nacisti sa ZLApada i crveni fašisti iz bivše Smrdoslavije.
Doduše su ovu vijest ostali mediji imali prije četiri dana, u nedjelju navečer. Brzi ste, nema šta!
nadam se da Arapi u Sjevernoj Africi od Tunisa preko Libije do Egipta nece dozvoliti da njima sada umjesto dosadasnjih tirana upravlja neki drugi te da ce rezultate svojih revolucija koje su izveli znati mudro iskoristiti, nadam se da nece dopustiti da ´´sekularisticka´´ a u sustini krstaska Francuska kao i druge evropske zemlje zajedno sa USA, pomrse rezultate ovih revolucija i ponovo postave marionete i njihove krstaske supkoljupce koji ce lizati clanke krstaskim imperijalistima na stetu svoga naroda i zemlje, nadam se da su izvukli pouku iz izbora devedesetih godina koji su se desili u Alziru kada je ogromnom vecinom pobijedila proislamska stranka Front islamskog spasa ali su krstaski francuzi zajedno sa domacim alzirskim kaurima ucinili sve da te izbore poniste i da se ista stranka zabrani, demokratija na krstaski europski nacin !
Zapad će izbore proglasiti nelegalnim jer demokratija za njih znači izbor onih koji njima odgovaraju. Sličan scenario već viđen u Palestini, tj. u pojasu Gaze gdje je izbornu pobjedu odnio Hamas što Zapad nikad nije priznao. Jedino ako su svoje prljave prste upleli i u ovu \"islamističku\" stranku, onda je neće dirati.
evo ljudi koji isto kao nasi Socijalisti, vjeruju u dozivotne predsjednike, i smiju se participaciji svakoga, jer oni znaju tacno ko je pametan i ko moze :D
samo islam moze iscupati muslimanske narode iz ropstva i ponizenja u koje je zaglibio vec decenijama ! nadam se da ce pobjedu u Egiptu odnijeti Muslimanska braca, te da ce formirati vladu koja ce prekinuti sve diplomatske, politicke i ekonomske odnose sa genocidaskom drzavom ciffutistanom i sa prokletim narodom jevrejima ! islamom do ponosa dzihadom do pobjede sebiluna el-dzihad !