Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nek' nije nista amerima,a ostali su nebitni :3
U ruskom zračnom terorističkom napadu na tržnicu i stambene zgrade u Idlibu ubijene desetine nedužnih ljudi; To je,klix-ovci strašna vijest koju vi ne objavljujete,ali zaboga koga interesuje smrt 100-njak muslimanskih civila,važnije su ove bajke o izmišljenim neprijateljima !
Tursko višedecenijsko bombardovanje civila u kurdskim selima i gradovima u kojima stradaju isključivo civili, također je ratni zločin.
@sezam.susam ,ako se desilo,što nisam nigdje vidio,jeste sigurno zločin !
Dojava iz prve ruke.
Psihoza straha mora biti stalno održavana,u kontinuitetu,ni slučajno nemojte ljude pustiti da budu bezbrižni,izmišljajte,lažite,ranjavajte se sami po školama,izmišljajte bombe u školi,u avionu,onda demantujte,povremeno nekog nedužnog roknite,pa recite da je pobio ljude,a mrtva usta ne govore etc.etc.etc.,dokle ,manijaci bolesni ?
vidi slatke kapice sto je klix natakario :$ :3
kurton
@Inidgo ,spale im gaće dok su ga stavljali !