Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
probni balun za trampa ..dok ne ispliva neko drugi...
Sta je Amerika uradila u proteklim godinama?Rasturila je citav svijet.Cija izmislja Bin Ladena da bi srusila one dvije zgrade kojima je istekao rok.Tada krece obracun sa islamskim zemljama.Unisten Irak,Libija,Sirija,Egipat...Strategija amera ,,bez sukoba nema jake ekonomije,,.Rusi dodju kao kontra i svaku raketu naplacuju sa naftom,a svoju cuvaju.Cudna demokratija koju namecu svijetu,a i mi smo je debelo osjetili.Sam nastanak Amerike sve govori.Napravili su genocid nad Indijancima .
Ne moze se nikom od njih vjerovati, na zalost..pogotovo u ovim prelomnim godinama. 2019 ce donijeti velike promjene na politickoj sceni.
ovi stvarno žele da Donny-e ostane na vlasti...
Nebitno je ko je predsjednik Amerike , kada svakako njome i svjetskim tokovima vladaju židovi preko Bilderberg grupe
Ima jos dve godine pre izbora, a oni jos odsad pravu dramu ko ce sve biti kandidat. Samo zamaraju narod sa politikom...
Samim tim što se ne uklapa, nema neke šanse u američkoj politici, ali ako je crnac Obama uspio, američki san je omogućen svakom.
dobra koka