Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da je kojim slucajem muslimanka bilo bi to terorizam a ovako je samo jos jedna usputna dnevna vijest. Zao mi je te djece nisu ona nista kriva da im se Allah smiluje.
garant je majka muslimanka, inace ne bi doslo toliko ljudi (nadam se da cete razumjeti sarkazam)
koliko vidim vise tebi lutko :*
Nije to majka, ne mozete je tako nazivati. Zna se sta je majka, ovo sigurno nije. :’(
E moja Luno evo vidimo da nije, nije dovoljno roditi treba voljeti i odgojiti. Pruziti sve na svjetu, djeca su najvece blago ovog svjeta. Kako ti, vidim patis se sa duplikatima, ma proci ce ih, nakace se jedan period pa kasnije popuste. Veliki pozdravko za tebe. :-*
Smiling, ne lupetaj o necemu u sto nisi upucena, toliko ima slucajeva da zene dozive PPS i kroz sta prolaze i sto one vide i kako vide stvari, djecu i uopceno promijenjen pogled na sredinu i sam zivot...stoga ne lupaj nego si nabavi potrenu literaturu ili raspitaj se u obliznjem domu zdravlja, bolnici ili jos bolje med. univerzitet
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Zasto se ne moze komentarisati ni jedna vijest iz Pariza ?
Zbog takvih koji postavljaju suvišna pitanja i koji bi vjetojatno " malo da pjene " ....
Ima li neko da mi objasni razliku između slobode govora i slobode vrijeđanja. Znam da je zloćesto i jedno i druga, ali me jebe što ne znam razliku!
...sloboda govora je kada ukazuješ na zloupotrebe...sloboda vrijeđanja je kad idiot to ne shvata.
Znači, otprilike kao i razlika između vremena i vječnosti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ima li netko da mi objasni razliku između IDILa i Al-Qaede? Znam da su dečki zločesti, i jedni i drugi, to je sve.
Hvala Dum-Dum. Imaš li Skype da masturbiramo zajedno?♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
Ooooh Dum-Dum♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ samo me pališ znam.