Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam što ih osuđujete uopšte... Ovo što se marišu samo govori da su iskreni u stavovima koje zastupaju. Ne kao ovi naši ljigavci, sve pljuju jedan drugog, kritikuju i zakuhavaju, a iza zatvorenih vrata se rastaljuju i plaču od smijeha kako su nas izradili. Da se ovi naši hoće pobiti...
Kazu u japanu najvecu belegiju ima nas Vaha.
ovi su ništa kako se ovi naši boemi sa kravatama znaju potući,prave kabadahije :)
Nakatrio sake sasjekiro Murito saketa sa sa sjekirotom.
Japanci su od kraja drugog svjetskog rata "prisiljen saveznik" SAD. Na zahtjev SAD su ovi mijenjali zakon, da bi ih amerikanci slali koje kuda zarad sopstvenih interesa. Ne znam kada će glupi svijet shvatiti, da 95% ratova na planeti kreira SAD politika.
Ovi su male mace za UKRAJINCE
Oni se muški pošaketaju ali im država i dalje funkcionira. Naši to rade onako epitetima ali nam država i dalje ne funkcionira.
Nema parlamentarne tuce do bugarske skupstine. Nije dzaba izraz rasturio ga ko bugarsku skupstinu.
Kao da se djeca u obdanistu svadjaju. Turci i Gruzijci to malo detaljnije rade.
Ovo vam tuca
Udri gaa Mehmede !!! Mojne ga u glavu, daj ga nime :-)))
E moji Japanci dok ste nosili umjesto tih zapadnjačkih odjela samurajsku tradicionalnu odjeću bili ste ponosniji..
Pa nijedan karate potez, strasno.
samo kung fu
ma ripi ga sušijem u celandedron !!!!
Pa zar i vi dragi moji potomci kamikaza? A baš sam mislio da ste onako suptilan narod,ako zanemarimo ono iz drugog svjetskog.