Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Biće Grčka opet Turska oleoleole - komentar prosječnog turkofila Biće Istanbul opet Konstantinopolj - komentar prosječnog rusofila Jebite se i jedni i drugi.
DOBRA ! Kroz cijelu Tursku mogu slobodno milioni izbjeglica a RUSIMA ni pedalj !
Živjela Turska!!!
Vi ste potrošili tuđe milijarde pa je pitanje možete li uopće financirati državu i ratno zrakoplovstvo.
Avioni kod Cipiripija nemaju ni za gorivo,koji letovi
Pravoslavni brat ;-)
Guzni vam haver :))))))
Brišem twittove u slobodno vrijeme. Tsipras.
turski avioni su prosle godine 200 puta usli na grcku teriroriju i nisu bili sruseni....turski avioni su redovno letjeli po siriji pa nisu sruseni.....obaranje ruskog bombardera ce tursku da kosta stotine milijardi.....i vjerovatno gradjanskog rata
..gledaj ovog budale, zar ti nisi preselio?
NIJE 200 VEC NEKIH 2300 PUTA...
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Ovo Tsipras hoće da je malo u centru pažnje. De bolan riješi krizu u vlastitoj zemlji. Turci ta razliku od vas barem nisu gladni i dužni MMF-u.
Polako, ima da se frižiderima praznim raznose.
..prosječna mirovina veća od plate u Turskoj. Baš me onda čudi što grcaju u dugovima i plaču pred vratima MMF-a.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)