Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zamislite kad dodu bih rate na naplatu a stanovnistva sve manje a kredita i nezaposleni sve vise,nestomi ova matematika cudna po tome mi necemo imati sta da jedemo uskoro.ovi pemzionerice umjesto grijanja dobiti cebad dase pokrivaju.u dejton vise nece uloziti pare niko
Frajer dobio izbore prije nekoliko mjeseci na prici koju sada nema muda provesti. Sada samo gled kako da izvuce svoju guzicu, čuj referendum o temi oko koje su se najvise koplja lomila u predizbornoj kampanji. Ja budale lika braco draga!
Hoće Grci guzovače, pa kud puklo da pukne!
"Ako grčki narod želi da nastavi mjere štednje u vječnost, što će nam onemogućiti da podignemo glavu ..." Znači, hoće oprost milijardi eura duga ! Angela odriješi kesu !
Kakvo zavaljivanje Evrope, neka ne misli Grčka da će proći jeftino.Uzeli tolike kredite, imaju veće penzije nego njemci, 14. plate i slično.I sada bi da nastave da žive tako preko tuđih leđa
Hoće Grci guzovače, pa kud puklo da pukne! "Ako grčki narod želi da nastavi mjere štednje u vječnost, što će nam onemogućiti da podignemo glavu ..." Znači, hoće oprost milijardi eura duga ! Angela odriješi kesu !
@ trojko moja dobra, ne brinem ja ni za Baketa ni kumpela mu Dodu, već šta ćemo mi obična raja.
Ovi bas propali k'o Grcka :D
Kako cemo na sela kad su sela vec okupirali mladi srbi :)))))