Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zalosno vrlo zalosno taj napaceni narod
Samo ih sve kolektivno spakovati i poslati u jednom pravcu za Brisel, pa da vidimo onda kako bi brzo i efikasno reagovala korumpirana i uspavana evropska administracija u resavanju ovog izuzetno znacajnog problema.
Nece oni da ostanu u Grckoj, vec je to samo kao tranzitna zemlja, time se Grcka moze "pohvaliti" BiH izbjeglice nece da dodju ni kao tranzitnu zemlju
pa dobro moze i tako, ali mogli bi se oni iskrcavat i u neumu xD
Kada li ce planeta zemlja biti esencialno samo jedna drzava. Kada li ce se to desiti?? da nema granica izmedu drzava i ljudi, nego samo jedan naziv za covjeka: stanovnik Planete Zemlje. Zar to ne bi bilo lijepo: Unija Zemalja Planete Zemlje.