Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta je poenta ovog ispiranja mogova? Hajde što Ameri ispiru svojim građanima jer moraju ili će im narod kožu oderat,ali što se vi pravite majmuni,vama ni izu džepa ni u džep? Bolje pišite o "proljeću" u Iraku koje je počelo.Khilafah is comming!
hip hip hura za Hilafet koji nastaje !!! druze TALIBE, ne mogu ti reci koliko sam sretan zbog ponovnog nastanka Hilafeta ! nadam se da ce i 24% postati dio Hilafeta , kao i da ce europski i americki muslimani konacnu pljunuti na cafirli Zapad, spakovati se i otici u Hilafet da tamo uzivaju u svim blagodatima islama !!!! Amen !
I Istok i Zapad,prema vjerodostojnim hadisima,doći će pod pravednu Islamsku vlast.Sad,neko će izabrati da bude sa onima koji će je donijeti a neko će je (do)čekati,kako god kraj je isti. Islamski svijet obuhvata više od 24% planete Zemlje. :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Klix.ba imam za vas vijesti veoma zanimljive,jer čitajući primijetila sam da ih niste još uvijek primili,jer se dobro kriju od novinara.Ako ste zainteresovani pošaljite mi e-mail :)
Možda su oni aktivirali, ali ovo je sve Obamino maslo ...