Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
O P R E Z !!! O P R E Z !!! O P R E Z !!! Ne nasjedajte ovoj ratnoj propagandi kojim nas bombarduju placenicki mediji. Citajte advance.hr i upoznajte se sa stvarnim stanjem u Siriji.
Ne nasjedajte ovoj ratnoj propagandi kojim nas bombarduju placenicki mediji. Citajte advance.hr i upoznajte se sa stvarnim stanjem u Siriji.
Fakat nisi normalan, sta su tebi skrivili ti ljudi da se toliko radujes njihovoj smrti?
yebo vas al.lah i b0g obojicu, retardi
Ako su ovi što su se podavili u selu Raštalica šinevla onda ko im yebe mamicu. Biće im toplije u džehenemu.
@Turčin Nisam znao da i lajava psetad posjećuju Sarajevo-x, interesantno.. P.S. Idiote nacionalistički ostavi svoj broj telefona, da se možemo naći gdje god ti hoćeš, pa mi u lice pokušaj opsovati to što si opsovao u komentaru, pseto jedno neodgojeno!
Yebo li te All.ah u usta žvaljava turska
Citat komentara:\"Poštovana redakcijo Sarajevo-x, ovom prilikom vas molim da ne upražnjavate praksu tipa \"copy-paste\" raznih članaka jer se mogu potkrasti jako velike greške, iako u principu nemam ništa protiv takvog načina oglašavanja raznih članaka (da budemo jasni, svi portali funkcionišu na ovaj način). Ali u ovom slučaju preuzeti članak od SRNA-e, a isti ne provjeriti u smislu tačnosti objavljenih podataka (njihovi članci su do te mjere izobličeni da čovjek teško može prepoznati šta je bila početna misao a da ne govorimo o istinitim činjenicama, odnosno isti su usklađeni sa velikosrpskiim idejama), e to stvarno ne mogu da svarim! Pazite dobro naslov \"Srbija-selo Raštelica (ili Restelica, ne znam ni ja više šta je istina, tipično za SRNA-u)-jug Kosova\". Želim reći da je Kosovo nezavisna država i kao takva ne smije se ni u kom slučaju dovoditi u kontekst teritorijalnog integriteta Srbije (ma koliko SRNA željela da to nije istina)!\".
Moj naredni komentar se odnosi na ukinute komentare vezano za članak \"Lavina u selu Raštelica\", kojih je u jednom trenutku bilo 9., a u narednom trenutku je onemogučeno komentarisanje teksta i naravno postojeći komentari su ukinuti, molim vas redakcijo Sarajevo-x, je li stupila na snagu zabrana ispoljavanja mišljenja!?
Tuci nije ti to Libija, hhehehehehehe
...pobij vnago i gotova stvar ..