Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A slasticar nema pravo odbiti prodati tortu ako se to kosi sa njegovim vjerskim i moralnim ubjedjenjima?
Stvar je u tome sto se bogati i onako za sebe pobrinu, a fukara sto se vise nekontrolirano jebe sve je vise i vise te iste fukare koja ne moze sebi priustiti visoko obrazovanje i ista rinta za minimalnu satnicu. S druge strane, ako uspije da ukine Obamacare onda ce vrlo brzo lipsati bukadar fukare i opet po nekoj teoriji zdrave logike svak je odgovoran za svoje stanje, uspjeh ili neuspjeh u zivotu. Darwinova teorija na djelu da samo najjaci opstaju i to je ustvari ta danasnja realnost.
Trump i kakav nazadni vehabije - bare-bare
pa ja.. platı pa spraşı! ovamu je dobra
Jedini predsjednik u povijesti svijeta koji uistino izvršava predizborna obećanja. Ako se osvrnemo oko sebe i pogledamo naše političare, a posebno trio fantastikus i spodobe u RS i FBiH vidimo da ni jedno obećanje nisu ispunili. Svaka čast Trump. Nama treba ovakav jedan.
Nije ni jednu stvar do sad ispunio. Narocito ne da ce ukinuti Obamin zdravstveni sistem koji mu je bio prvi na list. Samo sere i kuka
Mi djecu od smrtosnih bolesti lijecimo sms porukama sto je vama glasacima SDS SNSD i HDZ normalno, a ovde pljujete sto poslodavac u USA zenama nije duzan placati kontracepciju? Ma ne pricaju se dzaba vicevi o vama...
@Lion7 Ne SDS nego SDA 😂
Svaka cast, kontracepcija nije ljudsko pravo.....
Debil glupi!
Podrzavam.. ko zeli, neka kupi sebi.
Naravno. Ko plaća u BiH. Ako hoćeš zaštitu, kupi sebi