Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ocigledno da nemate pojma sta govorite. Covjek radi svoj posao i brani svoju drzavu. Hajde da vas vidim da idete u Njemacku da radite ilegalno da djecu upisete u skolu, da otvorite bankovni racun itd... to samo u americi moze i to treba da bude okay. nigjde u svijetu nije okay samo jeste u americi.. ilegalni ljudi imaju vise prava nego oni sto su legalni itd.. Trump je kralj za svoju drzavu.
Idi lezi i pokrij se usima
Mozemo li mi ikako njega dobiti za predsjednika??? Ova politika mu vrh, zastitio granice, dao doznanja ostalim migrantima kako ce biti ako dodju, djecu oduzeo i spasio od ulice.. Treba nama trump, sto se pitanja migranata tice..
Pa nedo bog da su meksikanci muslimani kao palestinci...vi bi proklinjali njega i njegovu klicu...licemjeri
@musstafagaraggic Ko smo mi, ja sam jedna osoba, jos uvijek nemam tih psihickih poremecaja da budem mi?!! Sta si htio da kazes s tim, sto se mene tice meksikanci mogu biti i budisti i marsovci i muslimani i sta god ti naumadne i opet bi bio na strani trampove politike.. isto kao sto mislim da palestina nije nevina kao sto se predstavlja..
ne zna se koje veći kreten Buš mlađi ili ova spodoba
Najdebilniji predsjednik Amerike u historiji
Sto je zabranio islamistima i teroristima ulazak je najpametnije sto je mogao uraditi..
Tramp sto govori, misljenje je vecine amerikanaca, to je sistem gdje smatraju " mi smo najjaci i najbolji", tesko se to mijenja.
Oko 800 ljekara sa područja Tuzlanskog kantona pokrenuće danas proceduru oko uručivanja otkaza u javnim zdravstvenim ustanovama, nakon što su neuspješno okončali pregovore sa Vladom Tuzlanskog kantona (TK).
Zar nisu danas dali odkaz, sta cekaju?? Da sam vlada nikad im u susret ne bi izasao, ovako teroristi traze prava, ucjenama...
neki vec predvidjaju da ovaj nece docekat kraj mandata...
To sto citas po ljevicarskim medijima je propaganda.. isto ko sto su govorili da nikad nece pobjediti.. Ocigledno je da ga dosta naroda podrzava.. pogotovo po pitanju granica..