Komentari (286)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Isti scenario se ponavlja godinama, naprave sranje optuže te i napadnu te.
Jadan narod mira nema zbog budala koji mjere ciji je veci
A zašto naprave sranje, sato što se maloumici prodaju za sitne pare , isto kao što smo se mi prodali za vrijeme juge. Lagano se infiltriraju u državni sistem i završe posao. NIje to sad lahko izbaciti iz sistema, evo kod nas su 25 godina i traju ...
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Boze pomozi sirijskom narodu
Mozemo mi ovdje polemisati koliko hocete ali jedno znajte. Amerika napada samo onog na pravoj strani. A sto se tice sirijaca i libijaca, dali su im oruzije u ruke da razbiju vlasitit drzavu, evo dokle su dogurali. Isto to se ne tako davno desilo i na nasem balkanu, i da ameri su opet napali one koju su pokusali da odrze sto cjelokupniju drzavu,.
A-Ha-Ha.. Kao što je se i pretpostavljalo,ruska skalamerija i gvožđurija koja je se toliko hvalisala S-200-300 i S-400 pokazala je svu svoju nemoć u ovom napadu Tomohawk-a.. Ovo će se prilično odraziti na prodaju ovog inferiornog raketnog sistema...
Rusi na aparatima,Putin protestuje... S400 nije mog'o da upali ni na guranje.
samo deri Ruse to je bitno , i njihove saveznike dakako
ROKAJ GAMAD ISLAMISTICKUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
ROKAJ GAMAD ISLAMISTICKUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
ROKAJ GAMAD ISLAMISTICKUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
E ovako,u Siriji nejma mira sve dok se "muslimani"ne dogovore,Suniti siti alevti i jos neznam ni ko..Vidite Rusi pomazu Asada a onda Amerika i Izrael Opoziciju..Cilj svjeta je da se Muslimani ubijaju i neka se ubijaju kad su GLUPI..Mi Bosnjaci trebamu uzeti pouku i ne mrziti se izmedju sebe jer samo jedinstvo moze nas sacuvati..
E ovako, glup si. Muslimane pod navodnike jer Siti "nijesu" bas pravi muslimani. Vidimo da Rusi pomazu Asada, a SAD opoziciju zar smo slijepi? I onda izvuces zakljucak sta je cilj svijeta, zasnovan na svom uskom uglu poimanja istog da si nesto poseban jer si musliman, i "svjet" zna da si ti najbolji, zato te mrzi, pa mu je cilj da te pobije. I ide mu jer su musllimani glupi. A ono sto mi bosnjaci trebamo je da prepoznamo takve i posaljemo u kanal, da bude neke koristi od tebe.
To je ta demokratska drzava, Amerika. Imaju problem sa teroristima, a ubijaju ljude koji se ustvari bore protiv terorista.. Pricaju o miru, a prave ratove.. Nije ni cudno sto ih Bog opominje, pa stalno pozari i uragani haraju tamo...
@norid2 Vi ste potomci Srba koji su se prodali za saku pirinca, pa osjekli pola qrca.. Za naseg Boga se zna i ko je i sta je, zna se kakva se cuda desavaju, a za vaseg se zna da ga nema... Zaboravljas da su Srbi ovdje prije muslimana zivjeli stotinama godina... Ali nebitno, govorim o ovome sto USA radi ostatku svijeta, prosipajuci latice ruza na kratere od granata.
Trump pomaze teroristima
tako treba samo ubijaj vehabije sve su to teroristi !!!
i zvanicno podje 3 svjetski....
šef se vratio (usa), a miševi (rusija, kina i iran) se zavukli u rupe i kmeče na aparatima.
Ja sam svoje deset duluma zemlje i malo sume dao komsijama. Ma nemozes brate, dok nisam dao sve me poprijeko gledali cak su i oruzjem zaprijetili. Eto sad nek se rasire, nadam se da ce obradzivati zemlju i sljivike moje kreciti. Sta hocu da kazem, nije nista vrijedno. Ako covjek ima volju moze da zivi gdje god hoce i da mirno spava.
putin na aparatima. nisu mu mogle pomoći ni one njihove rakete četvrte generacije. hahhahh ... :)))