Komentari (457)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čovjek opasno ljulja svijet, donosi odluke koje se kose sa zdravim razumom.
@shahzudin „Veliki greh Fireru da se to dogodilo, i to u ovog. narodu koji je Vama i nemačkom narodu tako veran i privržen. Izgleda da je sve to jedan obična politička računica, ali mi naprotiv, mi bosanski muslimani, nismo Vama i nemačkom narodu nikako odani zbog neke trenutne političke računice i interesa.
@shahzudin Premda živimo u ovoj zemlji gde postoji većina slavenskog življa, premda govorimo bosanskim jezikom koji je sličan srpsko-hrvatskom, mi otvoreno izjavljujemo da po rasi i krvi nismo Slaveni, već da smo gotskog porekla, što dokazuju mnogi znaci i istoriske činjenice. Kada se istoriski, psihološki i antropološki istražuje naš element, vidi se jasna, istina gornjeg tvrđenja."
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Sta su vam bogomolje krive, pustite ljude neka vjeruju u sta zele..Postujte to..Nekome to mnogo znaci da opstane u zivotu..imam prijatelje muslimane, to su predivni ljudi..Svi smo smo mi ljudi..Postoji samo dobar i los covjek..
@klix.ba ....Možda bi trebali objaviti i informaciju, da je za prvih 12 sati samo na gofundme,skupljeno $100,000 za obnavljanje. pretpostavlja se da će do kraja iduće sedmice biti skupljeno $1000.0000+ za obnovu Islamskog Centra čija izgradnja prije paljenja je koštala $450.000
..dobro si reko...skupiće se više para nego što je šteta,...pa kada se đamija popravi, ono što ostane poslaće vehabijama u bih u sklopu programa opremi i obući...
Šta podrazumješ kad kažeš "vehabija"? Ne kontam? Donacije za obnavljanje Islamskog Centra u TX,dolaze od svih građana i svih vjera čak i ateista!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Realno govoreci sta ce dzamije u SAD, isto kao sto nema crkava u SA.
Ja sam bio jedan od onih koji je navijao za Trumpa. Zapravo ne njega licno, vec za novu administraciju koja ce vladati Amerikom po obicaju iz sjene. Moja podrska njima oznacavala je moj stav da u mirotvorstvo Obmane i Klintonke absolutno ne vjerujem kao uostalom i milioni muslimana sirom svijeta – Sirije, Libije, Iraka itd. Dolaskom Trumpa antiislamizam se vratio tamo gsje je potekao. Mislim da je u najispravnije da se Ameri suoce sa svojim cedom, te uniste zlo koje su kreirali. Ako.
Zapravo, ovo sa Trumpom, Amerima jesu nekakve moje nade, zelje, a ono u sto ja zaista vjerujem jeste ono sto sam ovdje vec porucivao. Ponovicu: Zetva je pocela i nema povratka nazad.
Realno govoreci sta ce dzamije u SAD, isto kao sto nema crkava u S Arbiji.
Koji glup naslov.... ako se bolje informisete, vidjecete da je ova dzamija vec imala nekih problema prije tog incidenta. U Teksasu ima mnogo ksenofoba... To nema nikakve veze s Trumpom.
Nikakvo cudo ovo i nije neki problem gledajuci kakva se antimuslimanska kampanja vodi u u svijetu ako pogledate statistiku oko 20 crnackih crkava se godisnje zapali u USA sro je djelo bijelih supremacista,nekoliko djamija u godini nista zalosno je sto ce zbog ovoga platiti nekdje krscanska crkva na bliskom istoku ni kriva ni duzna
Ispunjava ono sto je obecao,svidjako se kome ili ne,naravno odluka ce jedino pogoditi Irak ni kriv ni duzan,drzavu koju je zapad razorio i raskomadao i koja se nikad vise nece vratiti kao drzava,ostalih sest sa USA i nemajo odnose tako da njih to ne pogadja uopste.Sirijske izbjeglice ce biti zaustavljene ali OBama nije ni odobrio neki veliki broj.Sirija nema odnose sa USA od 1967
Glup i rasistički naslov.
Lijepo je ovaj mrmot poceo...vidjet cemo kako ce zavrsiti
Sad bi bila fora da te zemlje zabrane ulazak amerikanaca u njihove zemlje na bar 240 dana
ko je na celu drzave, nikakvo cudo...
Jeste li culi za kristalnu noc e to vam je to.
da, da, da.... tako su amerikanci: -napadali muslimanke u podzemnoj -silovali ih -crncima kuće palili da bi se na kraju ispostavilo da su sve to lažne prijave ;) dajem 2 dana dok se ne otkrije kako je ovo djelo muslimana
Mozda je neki beskucnik iz Srbije..
Video... https://www.youtube.com/watch?v=YxbAvUE6SjY