Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da su Obamine namjere bile iskrene, donirao bi se neki novac za Palestinu u toku njegovih osam godina mandata. Ovako je ostalo na pokušaju da se Trump prikaže kao neprijatelj Palestine i muslimana. Naravno da će zamrznuti donaciju, ne radi se o 200 hiljada da se tek tako raspolaže tim parama... bijedno
Meni nisu jasne bosnje kako to da ne podrzavaju kurde da ostvare svoju drzavu kao sto to cine sa podrskom palestincima. Dvostruki arsini. Tako podrzavju siptare na samoopredelenje, a kada se to pomene u BiH, onda se digne frka. Opet dvostruki arsini.
pusi ga u svakom slucaju
Isto je i sa srbima u odnosu na kosovo i rs ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
majku ti usranu
A Obama bas sad kad odlazi nasao se slati te novce,sto nije prije. Prije je bombe slao, a sad kao humanitarac
I sta sad, jel uspio transfer ili ne?
Hahahahahahahaha bravooooo Gaziiiiiiiiii Islamske teroriste sjeme im se zatrlo terorističko vehabijsko samo gazi i oštro sa islamskim govnima hihihihihihi
Sad ce ovi nasi kad ih protjera bas pjevati onu "Prokleta je amerika i zlato sto sja"
http://poslovnisvijet.ba/video-prava-prica-o-trumpovom-bogatstvu/
Samo nek odvede Ameriku u sopstveni izolacionizam da malo predahnu zemlje koje svakodnevno bombarduju...
Naivan narod doista vjeruje da bi Amerika pomogla Palestini, to je bila samo jedna u nizu demokratskih "finti"; Američka vanjska politika se nikada promijeniti neće, i tako da će sve biti isto kao i za vrijeme Obame, tj. nastavit će se selektivno finansiranje "pobunjenika", okupacije i takve stvari.
Nista drugo se nije moglo ni ocekivati....
Da li je to dug ili sadaka ?
Donald vec ima svg osvalda
čifutima milijarde a Palestincima milion..ako i to daju
BOkire zatvori McDonalds😀