Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos uvijek mi se cini kao neka sala da je ovaj lik predsjednik SAD
Trump je još uvijek misterija za mnoge, rejting i brojevi i nisu pravo mjerilo njegovih sposobnosti,ima tu dosta manipulacije od medija...
Pa i nije mu mali rejting, koliko samo #ranja dnevno napravi!
Ovi mediji se jos uvjek trude da nesto pokusaju promjeniti... pa sve da je on jedini koji se slaze da bude precjednik, on ce to biti sljedece 4 godine. Volja naroda ga je postavila, nije kupio radno mjesto.
nek bombarduje nekog pod dimnom zavesom demokratije i ljudskih prava, da bude bar 1000+ pretezno civilnih zrtava, busa su "mirovne" misije prakticno odrzale na vlasti
I dalje ce samo da pada jer ovaj hajvan bolje i nezna
To je zato što Dodo nije bio na inauguraciji, zato je zući opala popularnost. 😂😂😂😂😂😂
--Popularnsot Donaldu Trumpu opala je na najniži nivo od njegove inauguracije, na 38 posto Šta tek reči na BAkira koje je u PRedsjedništvo BiH ušao sa 26% glasova ! Sve demokratski da zakonitije ne može biti !
Gdje je kraj par hiljada agencija neka da vidi ko bi sad glasao za BAkira: 4%, 10% il samo Sebija !