Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Amerikanci su najveci otpad od nacije, a data im je apsolutna moc. Demokratija, al samo na papiru, rasna i nacionalna netrpeljivost, privreda ni za qurca, obrazovanje skupo, stanovnistvo zaduzeno do kijameta, zdravstveno jedva... A dokaz da su otpad je ovaj idiot kojeg su izabrali da ih vadi iz govana.
@VKokielov Da su amerikanci htjeli, mogli su zavrsiti rat u Bosni prije nego je i prva mrtva glava pala, nego su sjedili skrstenih ruku i pustili "budale da se mlate". Primit izbjeglice je najmanje sto su mogli uraditi. Ogroman trosak na vojsku pravdaju kao "globalni cuvaoci mira", a vidio sam svojim ocima kako su ga ovdje cuvali do 1995. Nemoj mi pricati o amerikancima kao humanitarcima, jer u odnosu na svoje mogucnosti, uradili su malo vise od nista.
@sinteza Da su amerikanci pustili srbe sa tehnikom JNA da još ubija pali i protjeruje, bošnjaka više nebi ni bilo,ili bi nas bilo u proširenoj Srbiji kao nacionalna manjina i nebi imali pravo na bosanski jezik kao što ni sada nemamo u PC
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Tipican primjer diktatora .
Donde naci me enseñaron que si huego con fuego me puedo quemar y se primero disparar ..Tu gdje sam rodjen naucili su me ako se igram vatrom da se mogu opeci da naucim prvo da pucam..
Zidovi u glavama su najtvrdji!
JESCETE ZLATNIM KASIKAMA
Cuj kontroverzan plan.Ne znam sta ima kontroverzno u cinjenici da hoce da zastiti granicu.
@ACK Da ti ulaze kojekakvi Estebani, Eskobari i ostale pizde materine koji samo cekaju da kakvo sranje naprave pitao bi te.Ali ne mozes znati jer zivis gdje zivis, ovdje niko nece
Tre'al betona ovdje iz Junuzović Kopexa?
a dronovi jarane sta sa njima???
PUKNI ČILIM U ŽVALJE.
dodik broj 2
Upravo. Ni jedno obecanje iz kampanje nije ispunio, a za to uvijek krivi druge. Bas potpuno isti mentalni sklop.
-- Zida će biti pa makar ne bilo para za rad vlade ! Dronova ima a ALbanci su majstori za njihovo upravljanje pa će droga i dalje neometano a i pare, ko što su nekad bili majstori za ubacivanje u SAD iz Meksika !
Samo ostavite neke stepenčice ili tako nešto kad vam zatrebaju meksičke debeljuškaste ženice da čiste govna uhljupskih bogatunskih američkih porodica ili za sezonske poslove za koje na desetine hiljada svake godine rade u Americi .... američka delikventna omladina je previše zauzeta drogom, besposličarenjem ili oružanim izletima u arapske zemlje da bi radili "niže vrijedne" poslove.
pa nije sporno da oni kao marva trebaju, samo treba da budu legalni i dokumentovani. O tome se radi.
@_xy_ Naravno. Ilegala je ta koja je ovakve radnike činila tako profitabilnim i mnogo isplativijim od domaće radne snage. Ovo prvo neće odgovarati amerikancima koje itekako košta prijavljivanje radnika i plaćanje dohodaka koje ilegalom izbjegavaju.
kako ti je gospodja
Dobar plan!
SVAKA CAST ODLICAN POTEZ, DA SVI LEGALNO MOGU UCI U ZEMLJU !