Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos prije mjesec dana Putin je u jednom odgvoru novinaru CBS , rekao: "U eventualnom ratu nece biti gadjani Kijev ili Varsava vec oni koji stoje iza njih". Nikakav rat Rusije i Ukrajine nije moguc a da ne postane svjetski rat. Rusija zna da iza mahnitanja Ukrajine stoje SAD i NATO. Brisel je prva meta udara, London druga i onda bi rat stao - odmah. Nisu ameri blesavi da zbog europljana rizikuju svoje "staklenike".
Kad ti pricas o agresiji ...
Pravo je u sili.Što je zadržavalo grabežljive životinje koje nazivamo ljudima? Što je njima upravljalo do dana današnjega? U početku društvenog uređenja, oni su se podvrgnuli gruboj i slijepoj sili, poslije toga - zakonu, koji je upravo sama ta sila, samo zamaskirana. Zaključujem da je prema prirodnom zakonu pravo u - sili
Licemjerstvo bez granica.