Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne testirajte nas, ili ćemo na si-en-enu prićati loše o vama ...
Ma, laprda ovaj starac. Ima inflaciju prijetnji. To ne radi predsjednika Sjedinjenih Država na takav način. On kao da je u nekom reality show-u.
Neka Kimu kaže: You are fired! :-)
jedini koji ratuju i testiraju...su frizeri kima i trumpa...
hahahaha ;)
Zahvaljujem se administraciji na obrisanom komentaru na ovoj temi iz njima i meni znanih razloga, a koji se odnose na ulogu USA na uspostavljanju mira u BiH u ratu čije su žrtve bili civili, koje se raseljavalo, klalo i silovalo, što je amerika zaustavila.
Hej, vidimo mi nema od toga nista, jedino sto nas zabavljate svojim sapunicama i to je to, ovaj rat je poceo ima vec toliko godina...
Što ne umre ovaj više?
To se zove poruka mira ahihihihihi
fino mu tweet napiši, k'o svaki normalni političar
Dobar ti nick... :-)
@2002 hvala!
Raj na zemlji je USA..svako malo vijest neka pucnjava sa masakrom he he
Esad plavi zaprijetio kim jong činija na glavu ošišaj okolo
Ja sto mu S.Korejski pitbul huju vadi a nesmije mu da pridze
Dovedi Trumpa u Sloveniju Melania pa nek obidje i zaostali balkan malo kod Baketa,Covica