Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Realno, nemamo pojma šta se tamo dešava. BBC, CNN, NY Times i ostali svjetski mediji šta god da prenesu, velike su šanse da nije tako. Ovo je mogao uraditi bilo ko od silnih domaćih frakcija kao i stranih sila i prebacivati odgovornost s jednih na druge. Prema tome, ne treba zauzimati stav, osim osuditi ovakav napad od koje god da je strane došao, niti dozvoliti da ti mediji nameću stavove.
Pa svako imalo pametan zna da šije napaduju sunije i stvaraju sliku terorizma u okvirima sunija,formirani ISIS zavijaju svi u crnu, prave filmove o njima, a ljudi samo branili svoj dom, Rusija hoće da se domogne resursa i pomaže diktatorskim šijama. Uporedi načine šija, sufija (naročito njihov znak u džamijama sa Izraelske zastave, itd.) Onda se u isti koš stave ISIS i Izrael, nigdje veze. Itd. nemam teksta za puno objašnjenje.
@KhalidWaleed Ma ovo su rasprave u nedogled. Popove i hodže najviše blate ono koji ne posjećuju ni crkve ni džamije. Ja sam mislio da će me u Iranu neko ubiti zato što sam sunija, ali nisam doživio nikakvu neugodnost. Hoću da kažem da sam tamo bio i skonto da nas mediji samo truju mržnjom jednih prema drugima. Stvarnost je sasvim suprotna.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Sadat da koristi gas sada kad je dobio rat.....ma mrs u 3pm.
Ovo je kao kas slabiji pas laje na jaceg psa a podvio repic.
ovo klix zna ko koristi hemijsko
Boze jadna djeca....
twiter goriiiiiii ..... eheheeh koji papak...
https://www.youtube.com/watch?v=HNxkMHChBN0
Bog je osudio Babilonsku kurvetinu na smrt zbog njenih zlocina i gadosti koje je pocinila, a na nju ce poslati silu koja taj zadatak moze izvrsiti. Ovu silu Ivan naziva zvijer - koja je bila, sada trenutno nije ali ce doci. Da sam na mjestu zapada ne bih dirao mecku i ne bih stvari pozurivao.
Vidim na klixu sve strucnjak do strucnjaka
Hemiskama se gadjaju sramota.
@dvanadva e jesi glup a misliš da si duhovit.
nest mi cudno kako to da Saudijska Arabija nije kriva sto vec dvije godine ubijaju nevine civile u Jemenu
@Bess93 a ti si i glup i idiot i bezobrazan. Sve zajedno u paketu.
Joj što čemo vam se najebati mile majke za svo zlo ovoga svijeta što ste učinili??!!
Moguć napad na fiber-optičku infrastrukturu izmedju Velike Britanije i SAD-a u narednih 48h - MoD
Pas koji laje ne ujeda.
Asad dobija rat, Amerikanci najavljuju povlačenje...potpuno logično da napadne civile bojnim otrovom. Ne bih da griješim dušu ali ovo je dosta čudno kao i prethodni napadi.
Pa kome su ova djeca kriva TI koji upravljas svemirom i svim silama sto ne razumijemo vrati im po najmilijima