Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zbilja SVAKI DAN otkada je preuzeo funkciju Trump je napravio makar jednu bombastičnu, opasnu i politički nekorektnu izjavu, ali baš svaki dan. Polako me počinje biti strah okrenuti na CNN i CNBC, skoro više i ne želim znati koje su nove vijesti iz svijeta jer me kreten plaši!
a to su kanali koje baš treba gledati, jašta
CNN je antitrumpovska tv. profasisticki nastrojena
ovaj ce razjebat ameriku..tako im i treba. ..
neka ukine jer nejma hajra od univerziteta nevjernićkog bolje omladina da ide u medrese
Ko god je gledao film "Idiocracy", naći će mnogo sličnosti s ovim što se dešava, i što će se dešavati u SAD!
Pozdrav, ovo je informirati širu javnost da je gđa Blagoslov je privatni zajam zajmodavac iz kuće (Quicken Loans Int'l), koji je otvorio financijsku priliku za sve one koji trebaju bilo kakvu financijsku pomoć. Dajemo kredit na 2% kamatne stope za pojedince, društvo s i tvrtki pod uvjetima i jasno i understa ndable. Kontaktirajte nas već danas putem e-maila na: ([email protected])
Da li vam je potreban kredit bez stresa ?? onda nas kontaktirajte preko naše e-mail adresu: ([email protected])
Živjela Kalifornija, živjeli Demokrati, živio Soroš
kad ga sam sebi utjeras
Urednika krajnje desnicarskog medija? Toliko je desni da je lik gej koji voli crnce, ali po ovim Sorosevim hipijima medij je anti-gej i rasisticki... Kalifornia= legalna trava + demokrate => anarhija
Ovaj čovo će totalno rasturit ovu Ameriku ... Yebo te, diktator u najvećoj sili svijeta naredbe izdaje putem twitera, komično ... Ovaj je gori i od Milenceta Duduka ... ! ! !
Pa od ovih liberalnih pickica niko ne sme da progovori. Bem ti ja takvu slobodu govora i demokratiju, kad se samo jedna strana čuje, a druga ne.
Kao i kod nas. Da lakše vladaš, prvo uništi obrazovanje...
Bravooooo predsjedniče Trump samo gazi i oštro sa islamskim govnima i liberalnim budalama
Odlazi cirkus za sve je bolje tako mnogi su predstavu shvatili do sad nove pajace ce masa naci lako jer drugi cirkus ce doci u nas grad
Prvo se kaže "...........otkazivanje govora urednika krajnje desničarskog portala", pa se onda kaže "............nad nedužnim ljudima sa drugačijim stavovima". Po njemu su i nacisti bili nedužni. E, moj Donald ne Duck nego Donald Fuck.