Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za pare bi amer i rahmetli nenu 100% podrzavali.
Nemoj niko da se igra sa nuklearnim bombama osim nas amerikanaca mirotvoraca. Stanje u svijetu se mijenja. Sto više zemalja sa nuklearkama, manja je mogućnost za amerikance da budu svjetski policajci, odnosno veća je mogućnost za mir u svijetu.
snazno podrzava Japan pa u cemu
Bojim da sutra ova polusenilna kljusina ne bude Japan optuzio za prevaru.Kod njeg je danas jedno a sutra drugho
Ne samo da podržava ima i ugovor o suradnji iz 1960 kojim je SAD Japan natjerala na suradnju. Na kraju je Trump očito odustao od odustajanja ugovora kojeg je neko potpisao na takav način. I onda se još neko javi, u tamo nekakva BAZNIA, i kaže fala Americi ali postoji Montevideo i Srpska je nezavisna samostalna zemlja koja će o tome odlučiti na REFRENDUMU. A ko je taj delija ? MILE MONTEVIDEO, Bog te video ! Monty Pyton, šta drugo reči.
kroz mjesec dana naslov "kim jong sun i donald tramp sklopili trgovinski savez"
poslednji samuraj
Samo lud i budala moze tebi i laktasenku vjerovati.