Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sezona lova na novinare zvanicno otvorena
Čiji su urednici oni koji vladaju. Ko ima medije dobio he i rat.
A tvoj tupe nije ..
Nista novo, ko da su nasi mediji sta drugaciji.Provokativni naslovi a u tekstu nesto deseto pise, da ne spominjem koliko se stvari izvlace iz konteksta.Vecina medija sluzi za promovisanje necijih ideala, nista lose nije rekao
Ako sam izreknem laz 1000 puta ona postaje istina.
Ah bogami i ti tu svakodnevno sebi sve vise mjesto pravis
Ukini sve medije u SAD,protjeraj Meksikance,digni zidave na sve četri strane i rahat si.Ostaje ti poslije samo da se kresneš s Putinom,ako on bude htio.I nemoj zaboravit da pohapsiš sve porno glumice s kojima si bio.Da se zna ko je gazda.
U pravu je. U Bosni ne postoji ni jedan jedini nezavisni medi. Odgovorni su za svo zlo u Bosni kao i mediski mentori koji sistematski unistavaju drzavu i narode u BiH
Isto kao i Klix prema Srbima i Hrvatima Po Klixu u BiH zive samo Bosnjaci
Melanija se žalila da ti je mali ko smoki.
Ma, libo the racku, tramponja, samo ti svoj posao, odlicno ga radius, yebo ih onaj hussein "dje mi je rodni list" u pakas..