Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
De stavite link na članak koji ste preveli. Možda tamo ima više smisla.
Ima li ijedan pismen urednik na klixu? Šta je ovo jbt “ retorički most kojim se veliča kanibalistički Lecter, Anthonyja Hopkinsa u "Kad jaganjci utihnu" kao, a istovremeno se osuđuje "ljude koji se puštaju u našu zemlju a koje ne želimo".
Trebaju zabraniti kandidaturu svima iznad 60
Lud dobija izbore glatko i onda ide osveta Ameri kao narod ce sebe da uniste kao i kod nas
Biden je senilni cionisticki i satanisticki igrač,a ovaj žuti je sve to x 100.
Ovaj žuti je definitivno za ludare 😳
Taman kad sam pomislio da sam sve u životu vidio doživio sam da se perverzni pripadnik najpovlaštenije kaste na svijetu - nemilosrdni i gramzivi bijeli kapitalista nasljednik, proda zalupanoj sirotilji iz močvare sa fudbalerkama frizurama kao borac za slabe i obespravljene 😁
Jucer clanak o Hanibalu- zaista postoji covjek zatvoren u staklenoj kutiji... Danas tekst, Hanibal izmisljeni lik
U americi je gore neg u nas svega mi. U nas su makar nesposobni, u americi em' su glupi, em' su nesposobni.... Da im dragi bog da pameti samo po malo.