Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SAD, Velika Britanija i Francuska su 28.5.1995 potpisale sporazum o ne intervenisanju( ne bombardovanju) u slucaju da Mladic i VRS udju u Srebrenicu. To su Mladic i VRS saznali od od francuskog UN osoblja a potvrdio Carl Bildt Milosevicu vikend pred ulazak VRS u Srebrenicu kada je bio u Beogradu. SAD, Velika Britanija i Francuska i danas preko OHR odnosno Schmidta zele bosnjake smanjiti tj ograniciti im pravo glasa! Ne budite glupi i otvorite oci...
Zla 21 vijeka, Trump, Putler, sjevernokorejski patuljak, Dodik, ISIL...
Zavalio lika /Cohena/, poturio ga da robija za njega i njegove prljave rabote, a sad bi jos i da ga opeljesi do gaca i potkosulje. Predator.