Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trump i Putin ce odlucivati o sudbini BiH svidjelo se to nekima ili ne
kad 5-6 puta bankrotiraš u životu, nemaš baš visoke standarde u pogledu sastanaka :-)
sve mi lici da je Putin doveo Trampa za preds.SAD. sajber kriminalom ili hakiranjem na izborima neznam ali je uspio u tome. sta ce tek kod nas biti, velahavle?!
Ti nisi bas deduktivan ako ti je to zakljucak.
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 💥💥💫💥 Počinje. Večeras, 7.9.2018 u 19:00 h - Narodno pozorište Tuzla. Bujrum. #ijasamiskra
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 💥👍💥 Počinje. Večeras, 7.9.2018 u 19:00 h - Narodno pozorište Tuzla. Bujrum. #ijasamiskra
pa naravno Putin je za tebe Tito..on nije fasista ko ti gurbete..
🇧🇦🇧🇦🇧🇦 💥💫 Počinje. Večeras, 7.9.2018 u 19:00 h - Narodno pozorište Tuzla. Bujrum. #ijasamiskra
Sad će PENISSJEDNIK do-dick odmah reć mi ćemo se odcjepit........a kako u tom slučaju od Trebinja do Banjaluke i Bog te pito...........SMRT nakaradnoj izdrkotini Rs i svim srbima, srpkinjama i srpskoj djeci koji vole i poštuju tu izdrkotinu i koji misle da ta izdrkotina treba da postoji
Opusti se, dok ne oljuštimo federalni budžet da bude kao suva drenovina, nigde ne idemo!
@BobaBG Ma šta ćete vi oljuštit.......samo 30% državnog Budžeta ide srbadiji, 70% ostaje u FBIH većinom Bošnjacima......sa federalnim Budžetom izdrkana srbadija nema ništa.........SMRT nakaradnoj izdrkotini Rs i svim srbima, srpkinjama i srpskoj djeci koji vole i poštuju tu izdrkotinu i koji misle da ta izdrkotina treba da postoji
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
"Ne može im niko ništa, jači su od sudbine, mogu samo da ih mrze, oni (Klinton, Soroš,, islamski teroristi) što ih ne vole!"
Pozdravlja se sa Putinom, osmjehuje se, hvali ga, a Amerika redovno potvrđuje i proširuje sankcije Rusiji.
Nije ti ništa tu sumnjivo?
E moj Trampe, nemaš ti pojma, videćeš ti kada upoznaš Šefika Džaferovića kakva je to moralna i intelektualna gromada! Takav se jednom u sto godina rađa!
Ništa lakše nego napecati islamskog ekstremistu da se oseti prozvan!
hebe se njima