Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ima li ko da baci atomsku na Bosnu da nam skrati muke
Crko svak ko u Bosnu bocka!
Po staroj, dobroj americkoj tradiciji, da i Tramp za vreme svog mandata zapocne par "oslobadjanja od diktature i uvodjenje demokratije" u svetu..
Mora i Trump poceti rat, barem jedan, da se zna da je bio predsjednik SAD-a!
ovo je u stvari zastrasivanje i uzimanje resursa jedne drzave. Sad ce S.Koreja uvesti peti stepen pripravnosti i ono malo sto radi bit ce zaustavljeno, a diktator ce ucvrstit svoje mjesto. Trump ce dodatno oslabit koreju, koja ce morat povuc rucnu nakon mjesec dana. Uglavnom sve za vojnu industriju.
Dabogda ne došlo do nuklearnog rata, ako dođe mi bošnjaci smo na strani USA :))
Sjeverna Koreja je napravljena u svrhu istraživanja da se vidi koliko ljudi mogu izdražati...
Talk to the hand Kim Jong-un :D
I love the smell of napalm in the morning. You know, one time we had a hill bombed, for 12 hours. When it was all over, I walked up. We didn't find one of 'em, not one stinkin' dink body. The smell, you know that gasoline smell, the whole hill.
Nestalo neprijatelja na bliskom istoku pa novog trazimo
Ameri vazda traze novu zrtvu. Koga je to Korea napala,kome je ona prijetnja? Koreanci ne bi ni ratovali medjusobno da ih nisu zavadili Rusi i Ameri.
nije nista slagao, prijasnje vlasti kod njih su izmisljali i kreirali neprijatelje u arapskom i perzijskom svijetu i "ratovali za slobodu naroda" a ignorisali istinste zle diktatore
Pa "de" ako si spreman
oni bucu samo mogu probati finansijski da sklone, sve druge opcije su im slabe, većina azijata mrzi Amerikance i smatra ih debilima
Popusice trump kimovu raketu
hajde bar ti KIM baci jednu bombicu makar na japan
Šta je Japan skrivio?
samo pricaju i na tom se i zavrsava,a ja se vec bio obradovo vatrometu🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🎆🎆🎆🎆🎆🎆
sTrumpf!