Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako Tramp ima u planu da spriječi Iran da razvije nuklearne bombe, onda mora imati potporu civilizovanog svijeta..Sasvim je dovoljno i previše da Pakistan ima nuklearno, s obzirom na duhovno stanje i vjersku pripadnost. Nije pošteno da USA i Izrael iskoriste kao izgovor nuklearni program da satru Iran, a on možda i nema takve ambicije.
PA jel mu u vladi ostao iko osim Jevreja ? Sa kojima se jedino slaže u svemu ?
Ova budala kako je krenula na kraju će sam sebe smijeniti
@WiFi5 SAMO NEK JE IZRAELSKI LOBI ZADOVOLJAN TOLIKO O BIZNISMENU I SVOM MISLJENJU CJELA EUROPA RUSIJA KINA UN KAO I OSTATAK AMERIKE SLAVI IRANSKI SPORAZUM SAMO IZRAELU JE ON TRN U OKO ZIVILO SLOBODNO MISLJENJE
Nesta Tilersona k'o saobracaja po Ferhadiji.