Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
šta kažu neki kad je trump došao na vlast više je uradio za par dana nego obama za 8 godna. ne znam šta je uradio, sve što je pokušao uraditi propalo je.. trump je dobar samo kao klovn i ništa više.
on i jeste klovn koji je tek skonto koliko se zajebo kandidaturom, kad je vec pobijedio i sve bilo prekasno. da je bilo koji muski demokrata bio protivkandidat, trump bi izgubio. crnca su nekako sazvakali, ali zena jos dugo nece biti predsjednik SAD-a. to je takav svijet.
Amerika propada...Japanska privreda posrce......Kinezi stagniraju...Nemci u strahu...EU pred raspadom.......Samo u Bosni-sve po starom....Mrze Srbe,dok im usrase kapu kroje......
nama najbolje............janje......prasse.......sarma.......pita.......cevapi......imamo sve..........
@brundo more i to...............
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A koja Company dobiva ugovor?
tramp ne voli ni katolike
a da ukines ameicke firme koje ste zbog jeftine radne snage prebaciste u meksiko? uveo si zabranu za drzavljane 7 drzava zbog terorizma, a da uvedes zabranu saudijcima, kuvatcanima i katarima jer, po vasim podacima, 90% terorista dolazi iz tih drzava?
pa trebaju im teroristi pa zato
Dear Mr. Trump, Our company Tehnograd d.o.o. Tuzla / Bosnia and Herzegovina wants to apply to this construction project. We would like to incorporate following partners: 1. Junuzović Kopex - offers cheap semifinished products and metal elements 2. Asfaltna Baza Đurđevik d.d. - offers asphalt deposits for road expansion 3. Flek Security - offers professional guarding & security personnel 4. Razvojna Banka Federacije BiH - offers capital, project investment and banking assurances.
Please contact us at: [email protected]
Ovo je onaj osjecaj kad svi u razredu dignu dva prsta da odgovore na pitanje pa i tebe povuce zelja, a kad te uciteljica prozove ti se skontas da ni pitanje neznas ponovit.
Treba s RSom zid izgradit i uvest vize a ko god radi u Sarajevu 4ostruki porez uvest.
Hebo maju istu Dr.Evil.
na kraju ce napraviti zid od bambusa
Napravice virtualni zid! Ili, sto neko rece, on ce reci da je napravio zid, a njegove pristashe ce to povjerovati, posto vise vjeruju njemu nego svojim ocima!
Kirbas vidjaj sa Tramponjom hocel trebat baustelaca na zidu da ispunis tih 100000 radnih mjesta..
Poslace mu Bake firme sto prave auto put u nas!
Yebo nanu ovaj je ludji od mile i kirbasa djuture😂
treba da dovede bosnjake..oni ce graditi za 10eu dnevnice..sirotinja
Pa sto ga briga koliko kosta kad ce ga Meksikanci platiti
Svaki je zid na ovom svijetu propao pa i Trampov ce.
Nece ako njega ugrade u zid!
Gledo sam politickih hajvana al ko sto je ovaj to svjetska politika nije upantila
haha ... on pojma nema sta radi, cuj gradi zid 😂😂😂 ... covjek se malo igra 😁