Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj Tramp ko da je u Travniku diplomiro.
Americka verzija Dodika
eheheheh..koji debil...
Trump jako dobro sve ovo zna, ali jednostavno voli biti u centru pažnje i banalnim budalaštinama skrenuti pažnju sa pravih problema. I tako cijela planeta priča kako je glup i neuk, a on se drži one stare "ne postoji loš publicitet". Da li danas neko priča šta se dešava u Venezueli? To je nebitno, bitno je da je Trump glup. A kako nas je fino zamanto, svaka mu čast.
Jao, koka je ubleha ovaj covjek
Glup to tocak . Neka misli tako prije ce docekati kataklizmu
ovaj ko čombe xD
imam osjecaj da svaki put kada amerika hoce da napravi neko sranje u nekoj drzavi njih pogodi neko veliko nevrijeme
am offended. I want a refund.
ma dobro im je trump rekao, possro ih taj čajnik.
Smo vi njih bocnite malo gospodine Trump :))))
Jos tri ovakva predsjednika i nece biti daleko od nas
I moj pra dedo se sjeca (zima) veceg snjega i jos hladniji dana (ljeto) još toplije (jesen) više kiše. Bilo je to 1800 i neke godine, samo se tada nije lopovlucilo na ovaj nacin. Te daj plati globu za akcize, za automobile, za klimatske promjene, ispitivanje marsa, mjeseca, a doci ce i za evropsku uniju.... Sve je to laaaž, yebbem vas glupe
Reality president :) sa reality izjavama :) , samo ovo mogu izvaliti ove ojebine sto se pojavljuju po realityima, nista bolji nije ni ovaj! Takva im je i drzava - reality, i kao drustvo su reality.
Pa jeste. Oni su reality, a mi smo u bajci.
Sve što se momentalno radi za globalno zagrijavanje je kap u moru vode. Ishod je neminovan i samo se rasteže vrijeme do njega. Samo Sunce je sve toplije i toplije i uništit će Zemlju ma koliko je mi čuvali.