Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Oni razumiju samo jedan jezik", naveo je Trump. pa ja, korejski!
Trumpe, pr'no si u šišu. Možeš samo ta staviš ljutka na tviteru. Nije ovo Sadam ni Gadafi!
Izbice rat, vec su se poceli oglasavati svi svjetski politicari..Ovako uvijek bude u medijima prije pocetka rata.Americi je ovaj rat neizbjezan, jednostavno mora da dadne po dupetu Kimu, ili propast!
valja potrositi toliko nagomilano naoruzanje valjda im prodaja ide slabo pa hajde da saspemo ovo sto imamo na koreju ili neku zemlju sa istoka...pa cemo ponovo kupovato
Srbi kliksači podržavaju ove bolesnike iz Sjeverne Koreje...
Jesu se ovi poderali sa Trumpom, da je bilo prisustvovati ovom derneku.
Znači čim uđemo u NATO šalju nas na Koreju 😭😭😭😭😭
Ne mogu Ameri njima ništa jer iza Sjeverne Koreje stoji Kina. Ameri su u Korejskom ratu 50tih godina izršili invaziju na Koreju i skoro porazili komuniste - onda je uletilo 300.000 kineskih vojnika, koji su za par sedmica protjerali Amere iz sjeverne Koreje. Tako je nastala ta podjela. Kim zna da ima iza sebe Kinu, zato im i jbe mater svaki dan...
Kaze ubica Trump S.Koreja je nevaljala zemlja.Pa kada je S.Koreja slucajno pogodila skole i humanitarne kampove.Kakva su to gamad.
Ovdje če sve ostati na sastancima i retorici, jer niko nije lud da pravo izazove Kima, Japan i J. Koreja su Kimovi igrači i saveznici, lako je Francuzima, Njemcima i SAD oni su podaleko od Kima i to im je jedina pobjeda.
trump može samo twitovati
Prc Milojka Prc Prc Trump.
Senat se tu pita, moze on zasjedat to zore, americka politika se planira unaprijed 100god., i kakve mogu posljedice biti, zu china rusija, ne mozes nista sam, mora neko cuvat ledja.
Ovaj Trump ce samo sastanciti sa saveznicima a nikad se nece usuditi da konkretno napadne s koreju. Bice vjezbi pokazivanja zuba i sve tako...
Kakva skupina rijetko glupih ljudi.
Pa zar je ostao neko da mu dođe na sastanak. Taj je otjerao mnoge ili su sami otišli.