Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A srbi slavili kad je pobijedio, koji dupelizci dvolicnjaci.......
Odraz intelektualnog stanja americkog drustva, isto kao vlast u BiH!
Hoces reci da je frajer koji je imao uspjeh u nekoliko izuzetno zahtjevnih polja preko 40 godina glup?
@MulanLabe Nisam ja rekao da je glup nego mislim da je lik ludak koji igra kao marioneta politickog sistema, a i sam je jednom rekao da su amerikanci toliko glupi da kad bi se on kandidovao za predsjednika da bi glasali za njega!
Ovaj je ludjak totalni.
Pa,,sankcije nisu rješenje,,. Ipak su ti pomogli da,,zasjednes,,😁😁😁
DRAGA MELANIJA , VAŠA VAGINA ZASLUŽUJE BOLJE !!
osunećenog i tvrdog kao kamen .. :D
Trumpu novi manndat čim ga zasluži :)
Cionisti su smeće al i Rusija je kurwa.Nakon silinih prijetnji i obećanja Putin je dobio po repu i sad cvili ko neka kuja u Sibiru.Gdje su obećanja da će braniti saveznika po svaku cijenu.Kakav je to saveznik ???
@baabo Govorim o principima.Kad si u alijansi sa nekim moraš ga braniti inače ti pada rejting u svijetu.Efekti ruskog kukavičkog čina tek će se osjetiti u narednom periodu.Niko ne želi neozbiljnog saveznika.
@katonix9 Saveznička podrška ne označava samo vojnu, koja je također neupitna u vidu snabdijevanja naoružanjem. Trebaš gledati širu sliku, a to je diplomacija. Preko Rusije idu svi pregovori o pomirbi sa opozicijskim snagama, nakon oslobađanja teritorija ruske snage osiguravaju teritorij i humanitarnu pomoć. Time olakšavaju SAA daljnja djelovanja s rasterećenjem ljudstva.
Hahahaha, priznaj Trumpe da ti je jedini cilj da zapocnes treci svjetski rat kako bi ti usao u "istoriju"
de živ bio uvedi kakve sankcije auto školama vidiš da nam se u Sarajevu poubojaše ljudi. Evropa kao i uvijek gleda i šuti....
oni ne znaju ko smo....ni sta smo....ni kojim jezikom govorimo...........kakve autoskole kakve trice
@dubrava1929 to oni misle......mi imamo bolje........NEMA PROBLEMA