Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čekaj malo NARANČASTA ŽABOKREČINO! Prvo te Obama "prisluškivo" pa poslije dementi od FBI i gromoglasnog ismijavanja širom svijeta, opet se hvataš za Obamin tuki i ne ispuštaš ga iz tih tvojih Judeoterorističkih žvalja, da bi u polidavljenju pomenuo i Rusiju??? Alo ba, hoće li neko ovog kretena već jednom upucat???
Vanjska politika koju on vodi i koju je vodio Reagan nece se mnogo razlikovati. Trumph ce ojacati Americku dominaciju u svijetu a oslabiti rusku nedominaciju, takodje ovo je jos jeda udarac nasima sorabima da konacno progledaju i da stanu na zemlju.
Popusi obami i ostavi ga na miru MAJMUNE
Ebo te koji lov na vjestice cesto gledam CNN postao je gori od Klixa
Sad vrati sve na staro
Kalimero :-)
Ovakvog kretena na mjesto predsjednika nisam vidio
Ovaj ko iz crtanih filmova.